Asistent Medical Generalist, Iuliana Matei

Asistent medical generalist specializat in Podiatrie  - ingrijirea sanatatii picioarelor


Dupa terminarea studiilor de asistent medical generalist in 2016, am experimentat mai multe domenii medicale precum medicina generala, recoltari analize, stomatologie, asistent sectie ortopedie, sterilizare precum si bloc operator.


In 2018 am luat primul contact cu podiatria intr-o clinica special dedicata acestei ramuri medicale; de atunci pana in prezent am urmat mai multe cursuri de specialitate in acest domeniu si am ingrijit foarte multi pacienti de toate varstele incepand de la 3 luni pana la 90ani cu o gama variata de afectiuni ale picioarelor. Sunt membru al Asociatiei de Podiatrie din Romania.


Podiatria se ocupa cu ingrijirea sanatatii piciorului, conform definitiei Federatiei Internationale a Podiatrilor, podiatria este acea profesie a stiintelor medicale dedicata cercetarii, prevenirii, diagnosticarii si tratamentului deformarilor, patologiei si leziunilor piciorului si structurilor aferente – in relatie cu intregul corp, precum si cu manifestarile bolilor sistemice – cu ajutorul tuturor sistemelor si tehnologiilor adecvate, folosindu-se de cunostinte stiintifice si profesionale specializate.


Aria mea de expertiza ca tehnician podolog este reprezentata de: Unghii incarnate, Onicomicoza, Onicogrifoza, Veruci plantare, Calozitati-Hipercheratoza plantara, pedichiura medicala.
 

Specialitati
  • Asistent Medical Generalist
  • Podiatrie
  • Medicina Generala
  • Recoltari Analize
  • Stomatologie
  • Asistent Sectie Ortopedie

Educatie
  • Asistent Medical Generalist

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°