Fondator & CEO, Bogdan Prajisteanu

Management, Aparate Electro-Medicale

Din noiembrie 2017, in parteneriat cu un consultant de sanatate avand o vasta experienta internationala, am fondat clinica QUANTICA720 la Bucuresti, o clinica de investigatii medicale si terapii pentru cresterea competenei imunitare prin detoxifiere, deparazitare, drenaj, resetare, modulare, stimulare si regenerare celulara unde isi gasesc rezolvarea, dar se si previn, o gama larga de afectiuni. 

Ce tratam aici? De la alergii, intolerante alimentare, oboseala cronica, insomnii, pana la reumatism, diabet, hipertensiune arteriala, probleme digestive, afectiuni dermatologice si toate tipurile de durere.

Ne-am specializat in terapia durerii si medicina sportiva, in eliminarea deseurilor celulare si resetarea celulara, unde folosim, la cele mai inalte standarde, protocoalele doctorilor Peter Molleney -Germania si Carolyn McMakin - SUA, specialisti cu peste 35 de ani de experienta in domeniul medical. La Quantica720, medici dedicati si atenti, aparatura germana de ultima generatie din dotarea clinicii, dar si atmosfera calda, primitoare, va vor schimba perceptia asupra sistemului medical romanesc.

Alaturi de partenerul nostru, Academica-Medicover, oferim cel mai complex serviciu de preventie din tara. Aici se pot face scanari electromagnetice cu sute de parametri care ofera informatii despre starea tuturor organelor si sistemelor din corp, plus analize de sange, ecografii, CT/RMN. Cu aceasta abordare integrativa, reusim sa obtinem o scanare de 360 de grade a corpului. Medicii centralizeaza apoi toate aceste investigatii, va analizeaza organismul ca pe un tot unitar si va ofera, astfel, o imagine completa a starii de sanatate.

In Aprilie 2017 am infiintat compania QUANTICABIZ, o companie de import si distributie de tehnologie medicala si sanatate.

Din Iunie 2014 pana in ianuarie 2017, am fost actionar si CEO al VELTRAVEL.RO, primul motor de cautare si rezervare de calatorie online in timp real in Romania, membru al firmei Expedia Affiliate Network (parte a Expedia Expedia) care lucreaza in tehnologia on-line de inovare, e-commerce , publicitate, mass-media, integrarea in timp real a 500.000 de spatii unice din 2,4 milioane de oferte combinate cu 12800 destinatii de zbor acoperite de companiile aeriene nationale, costuri reduse si chartere. 

Din 1994 pana in 2014, am lucrat cu succes in domeniul publicitatii cu Grey Advertising / Mediacom, Mindshare, Media Insight si Mediaedgecia - MEC, dintre care 15 ani am lucrat in domeniul managementului sau am condus aceste companii ca Director, Managing Director sau CEO .

Specialitati
  • Leadership, Comunicare Media, Specialist in aparatura electro-medicala

Educatie
  • Harvard Business School Alumni - Program for Leadership Development
  • Master in Administrarea Afacerilor - Academia de Studii Economice in Limbi straine Bucuresti. Economie
  • Professional Diploma in Management - Open Business School - Open University
  • Inginer - Facultatea de Inginerie si Management Tehnologic - Universitatea Politehnica Bucuresti

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°