Consilier & Mentor Medical Senior, Dr. Peter Mölleney

Medicina alternativa & Psihoterapie

Dr. Peter Mölleney, licentiat in Essen, practician de medicina alternativa, care si-a fondat propria clinica de medicina complementara si alternativa in Essen, expert global in Medicina Integrativa si Tehnologia Bio-Informatica, dezvoltator al dispozitivelor 7+, in domeniul aparatelor medicale care functioneaza pe principiul biorezonantei si bioimpedantei.

Fost salvamar, fotbalist si inotator semi-profesionist, instructor si consilier medical pentru VEGA Medicine Schiltach, Germania (1994-1997), coautor al primului manual de testare DFM: „Ganzkörper-Regulations-Diagnose, VEGA DFM” si autor al Manuale Vegacheck: „Gesundheits-Check in neuen Dimensionen”, consilier creativ pentru dezvoltarea dispozitivului Vegacheck si bodyscanul preferat (1997-2006).

In 2007 fondeaza compania Wegamed GMBH si patru ani mai tarziu lanseaza propria sa linie de productie. 2016 reprezinta anul de lansare pentru Nano Steam, unul dintre cele mai noi dispozitive utilizate in medicina complementara, urmat de dezvoltarea de noi dispozitive de diagnostic si concepte clinice.

Doua dintre experientele notabile ale Dr. Peter Mölleney sunt cele cu jucatorii echipei de fotbal AC Milan si echipei nationale de fotbal a Ungariei, ambele avand rezultate remarcabile dupa ce au fost testate cu echipament medical Wegamed si au urmat recomandarile de terapie ale Dr. Mölleney privind nutritie, metodele si orele propice pentru antrenament.In ceea ce priveste procesele de recuperare sportiva: AC Milan a reusit sa reduca drastic rata accidentarilot jucatorilor sai, iar procesele de vindecare au fost accelerate, iar FIFA Ungaria a castigat in acel an Liga Campionilor.

Specialistii Quantica720 au vizitat clinica Dr. Peter Mölleney din Wegamed, in Essen, Germania pentru a intelege mai bine protocoalele de investigare si terapie pe care el si echipa sa le aplica, urmand mai multe traininguri pentru a-si imbunatati experienta si cunostintele medicale. Acesta a vizitat apoi clinica noastra din Bucuresti, impartasindu-si metodele prin intermediul unor zile de antrenament intensiv si interviuri care arata o perspectiva unica cand vine vorba de diagnosticare si procese de terapie.

http://www.youtube.com/watch?v=TZUQ8TzgwaE

http://www.youtube.com/watch?v=izjkN8mB4Zw&t=4

Quantica720 a devenit primul centru de competenta Wegamed din tara noastra, axat in principal pe detoxifiere si resetare celulara, terapia durerii si medicina sportiva.

Sustinuti de cele mai noi echipamente medicale certificate , prin experienta medicilor si specialistilor nostri medicali, suntem fericiti sa va anuntam ca Dr. Peter Mölleney a acceptat sa devina consilierul nostru medical principal si mentor, deoarece urmam protocoalele sale de terapie inca de la prima noastra interactiune cu el. Mai jos aveti marturia lui despre experienta Quantica720:

http://www.youtube.com/watch?v=Gy1WYmvmR4Q&t=3s

Specialitati
  • Medic, Specialist Medicina Complementara & Psihoterapie
  • Specialist medicina complementara
  • Medic

Educatie
  • Facultatea de Medicina -1981
  • Studii de medicina alternativa cu certificare in practica medicinei alternative si psihoterapie - 1986

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°