Dr. Sebastjan Perko, dr. dent. med., Co-Consultant

Expert in Biologie, Expert Dentist in Medicina Biologica, Doctor in materiale dentare

Dr. Sebastjan Perko, dr. dent. med., expert in Stomatologie Biologica si Medicina Biologica

Viata timpurie si educatie:
Dr. Sebastjan Perko, dr. dent. med., si-a descoperit pasiunea pentru natura si fiintele vii inca de la o varsta frageda. Crescand, el a dezvoltat o apreciere profunda pentru concepte precum apa curata, un mediu curat si respectul fata de viata. Aceasta intelegere timpurie a pus bazele angajamentului sau pe viata in promovarea unui stil de viata sanatos. Avand o chemare clara de a vindeca oamenii si corpurile lor, Sebastjan si-a urmat studiile in medicina dentara la Facultatea de Medicina din Ljubljana, unde si-a dobandit o baza solida in domeniu.

Experiente si perspective internationale:
Dorind sa-si potoleasca setea de cunoastere si sa exploreze diferite culturi si abordari diverse in medicina, Sebastjan a participat activ la conferinte si a calatorit pe scara larga. Aceste experiente i-au oferit perspective valoroase asupra stiintei globale si i-au extins gandirea dincolo de limitele conventionale. Sebastjan a realizat ca sanatatea si bunastarea in propriul corp ar trebui sa fie o prioritate majora.

Stomatologie holistica si abordare integrativa:
Inspirat de intelegerea interconectivitatii sanatatii, Sebastjan s-a implicat activ in dezvoltarea conceptului de stomatologie holistica. Viziunea sa s-a aliniat instinctelor si valorilor copilariei sale, conducandu-l sa infiinteze Clinica Maha. Clinica Maha imbratiseaza o abordare integrativa a asistentei medicale, combinand ingrijirea corpului, stomatologia biologica si Maha Bistro, un restaurant care ofera mancare nutritiva si sanatoasa. Impreuna, aceste componente lucreaza in armonie pentru a promova bunastarea generala si contribuie la un viitor mai sanatos pentru indivizi.

Cercetare in profunzime si inovatii:
Pentru a-si aprofunda cunostintele si a aduce contributii semnificative in stiinta dentara, Sebastjan a urmat studii postuniversitare la Scoala Internationala Postuniversitara a Institutului Jožef Stefan. Pe parcursul a patru ani si jumatate, s-a dedicat cercetarilor in profunzime asupra materialelor dentare, rezolvand puzzle-uri complexe si punand intrebari noi care avanseaza intelegerea practicilor stomatologice. Munca sa a condus la dezvoltarea unei amestecaturi bioactive revolutionare, care a fost certificata si introdusa cu succes in comunitatea stomatologica.

Echilibrarea abordarilor traditionale si moderne:
Sebastjan integreaza in mod armonios sistemele medicale traditionale cu abordarile moderne, bazandu-se pe experientele si colaborarile sale cu experti din diverse medii, inclusiv Elvetia. Aceasta integrare a intelepciunii traditionale si a tehnicilor de ultima generatie ii permite sa ofere solutii complete si eficiente in domeniul sanatatii.

Recunostinta si perspective pentru viitor:
Sebastjan exprima recunostinta sincera fata de toti cei care l-au sustinut si au colaborat cu el in calatoria sa. Expertiza si ideile lor au fost inestimabile in modelarea conceptelor si practicilor stomatologiei holistice. Privind inainte, Sebastjan ramane dedicat avansarii domeniului, promovarii sanatatii si crearii unui viitor mai luminos pentru indivizi prin intermediul unei abordari biologice a stomatologiei. Realizarea viziunii sale nu ar fi posibila fara echipa dedicata de experti si personalul de sustinere, care numara acum peste 30 de membri.

Dr. Sebastjan Perko, dr. dent. med., impreuna cu colegii sai, este dedicat integrarii naturii, stiintei si ingrijirii compasionate pentru a optimiza sanatatea orala si bunastarea generala in fiecare etapa a vietii.

Specialitati
  • Expert in Biologie
  • Expert Dentist in Medicina Biologica
  • Doctor in materiale dentare

Educatie
  • Universitatea din Ljubljana Facultatea de Medicina, Slovenia
  • Institutul Josef Stefan, Slovenia, Scoala Internationala Postuniversitara

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°