Medic Coordonator, Manuela Udrea

Medicina holistica, integrativa si cuantica, homeopatie, apifitoterapie, gemoterapie, aromaterapie.

Am absolvit Universitatea de Farmacie si Medicina Generala "Carol Davila" in 1997 si am practicat medicina conventionala si alternativa din 2004.

In copilarie, am descoperit puterea vindecatoare a plantelor si a uleiurilor. Ani mai tarziu, am putut gasi in plante remedii pentru multe boli, uleiurile naturale au dezvaluit "puterea" lor in detrimentul antibioticelor, ceea ce m-a facut sa le aleg in tratarea a mai mult de 70% din cazurile in care au fost prescrise antibiotice.

Gemoterapia este un real ajutor in detoxifiere si drenaj, atat in ​​stadiile acute cat si cronice ale bolii. Homeopatia, pe de alta parte, reprezinta acea ramura a medicinei care ajuta efectiv corpul nostru sa se vindece singur, cu sprijinul vitalitatii si fortei care provine din plante, minerale si alte regnuri.

De-a lungul experientei mele medicale am studiat si dermatocosmetica, invatand sa abordez problemele dermatologice cronice si acute din punct de vedere holistic si am descoperit ca drumul catre un organism sanatos incepe cu un plan de nutritie adecvat si mentinererea nivelului optim al antioxidantilor.

Medicina integrativa este conceptul medical pe care l-am imbratisat si care personalizeaza si integrareaza toate informatiile medicale disponibile pentru investigatii si terapia corpului, mintii, emotiilor si spiritului.

Specialitati
  • Medicina holistica si complementara
  • Medicina cuantica
  • Homeopatie
  • Gemoterapie
  • Aromaterapie

Educatie
  • Facultatea de Medicina si Farmacie, Universitatea "Carol Davila"
  • Studii postuniversitare-Master "Business Administration", UK

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°