Medic Primar Boli Infectioase, Homeopat, Dr. Cristina Popescu

Medic Primar Boli Infectioase, Homeopat

Dr. Elena Cristina Popescu, medic primar boli infectioase, homeopat

Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, specializata in boli infectioase si homeopatie, Dr. Cristina Popescu ofera servicii medicale integrate, conventionale si alternative pentru variate probleme de sanatate, atat pentru copii cat si pentru adulti. Abordarea medicala sinergica ofera mai multe optiuni terapeutice eficiente pentru imbunatatirea si mentinerea starii de sanatate fizica si emotionala. Solutiile terapeutice oferite sunt personalizate, de prima intentie naturale, sigure si minim invazive.

Experienta profesionala

Medic primar boli infectioase in cadrul Institutul National de Boli Infectioase "Prof. Dr. Matei Bals", Bucuresti pana in 2018, experienta de peste 17 ani in cadrul Sectiei de Pediatrie a Institutului.

Experienta in practica homeopatiei de peste 15 ani, activitate profesionala in cadrul Synergy Medical Center, colaborari cu Clinica Regina Maria, Veroniki Life, QuantumTherapy, Fitoplus.

Specialitati
  • Medic Primar Boli Infectioase, Homeopat

Educatie
  • Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” Bucuresti, Facultatea de Medicina Generala
  • Specializare in boli infectioase din 2004, medic primar din 2012
  • Competenta de Homeopatie prin Centrul National de Perfectionare Postuniversitara a Medicilor si Farmacistilor, Bucuresti din 2003

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°