Prof. Dr. Thomas Rau M.D. Co-Consultant

Doctor Co-Consultant Patologie Oncologica, Boli Autoimune si Medicina Biologica

Despre Prof. Dr. Thomas Rau M.D.

Prof. Dr. Thomas Rau M.D. a studiat medicina la Universitatea din Berna, principala facultate de Medicina din Elvetia si a promovat examenele medicale finale in SUA in 1976. Si-a inceput cariera in reumatologie, medicina interna si generala. A lucrat ca medic conventional din 1981 pana in 1992 si concomitent ca director medical intr-o clinica elvetiana de reumatologie si medicina de reabilitare, acesta tratand pacienti cu diverse afectiuni degenerative.

In acea perioada, Dr. Rau a inceput sa observe ca medicina clasica nu este suficienta. Prin urmare, el si-a inceput misiunea de a crea un nou sistem de medicina care ajuta in mod eficient pacientii sa-si recupereze sanatatea. S-a concentrat pe terapiile naturale, in special pe homeopatie si modificari ale dietei in cazul in care pacientii tratati necesitau acest lucru. Folosind astfel de terapii, a descoperit ca propriii pacienti au inceput sa faca progrese remarcabile. Dr. Rau a studiat impreuna cu liderul european si practicieni de varsta lui si si-a format treptat propria teorie a restabilirii sanatatii pacientilor sai. Aceasta teorie este bazata pe detoxifierea, alimentatia, digestia si intarirea sistemului imunitar si l-a numit medicina biologica.

Medicina Biologica

Dr. Rau a infiintat si a construit un numar de institute avand tema centrala Medicina Biologica Elvetiana. Si-a tratat pacientii timp de 11 ani intr-un cabinet independent. In acelasi timp, a fost director medical al „Kurzentrum Bad Walzenhausen”, o clinica de reabilitare pentru pacienti cu probleme cardiace si reumatice. In plus, Dr. Rau a lucrat din 1983 pana in 1992 ca medic intr-un centru de reabilitare pentru cei depdendenti de droguri. Din 1997 a fost implicat activ in construirea de clinici partenere in SUA, Elvetia (Clinica Paracelsus Al Ronc), Malaezia, Vietnam si Cipru. Este membru si co-fondator al numeroaselor societati medicale, iar pana in 2008 membru al consiliului de administratie al Retelei de Medicina Biologica, SUA. Unul dintre cele mai mari proiecte ale sale a fost Clinica Paracelsus Lustmühle, unde Dr. Rau a fost director medical si coproprietar din 1992 pana in 2020.

Sonnenberg Biomedical Health Hotel in Schwellbrunn

In februarie 2021, Dr. Rau a deschis o noua clinica de tratament, Sonnenberg Biomedical Health Hotel in Schwellbrunn, Elvetia cu o noua echipa. Noul Centru integreaza toate tehnicile sale anterioare si medicina stricta in cel mai frumos hotel Swiss Mountain cu restaurant vegetarian.

"Inapoi la radacinile mele de tratament intensiv, foarte personalizat si cu toate modalitatile de Medicina Biologica  Dr. Rau - continutul si experienta sunt pe primul loc!"  - Prof. Dr. Thomas Rau M.D

Dr. Rau este inca medicul care isi trateaza pacientii, dar a devenit din ce in ce mai mult important pentru el ca expertiza si conunostintele lui fie transmise pe scara larga. Colegii si partenerii care inteleg beneficiile si importanta Medicinei Biologice apeleaza la Dr. Rau pentru a invata aceasta arta si a-si dezvolta abilitatile. Prin activitatile sale de predare de lunga durata in seminarii si discutii publice, dr. Rau s-a implicat din ce in ce mai mult pe scena internationala in acest domeniu.

Prof. Dr. med. Thomas Rau este binecunoscut astazi ca fiind expert in medicina biologica. El este de asemenea autorul a numeroase articole, publicatii si carti in acest domeniu foarte important al medicinei.

Specialitati
  • Doctor Co-Consultant Patologie Oncologica, Boli Autoimune si Medicina Biologica
  • Expert in Medicina Biologica
  • Medic primar în medicină internă și generală
  • Reumatologie

Educatie
  • Universitatea din Berna, Elvetia

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°