Psiholog clinician, Camelia Ghergus

Psihologie & Psihoterapie

Am absolvit Facultatea de Psihologie in cadrul Universitatii Ecologice Bucuresti. Dupa Masterul de Psihodiagnoza cognitiva si consiliere psihologica am devenit psiholog clinician cu competente in evaluarea clinica/psihologica si in psihoterapie.

La inceput am lucrat cu copii cu tulburari din spectru autist, incercand sa inteleg cat mai mult modul in care acestia vad lumea si pentru a-i ajuta sa se adapteze la mediu. Ulterior am adaugat la experienta mea lucrul cu adolescenti si adulti cu cerinte speciale, in cadrul unui Centru de recuperare neuro-psihiatrica unde am putut studia psihicul uman pe diferite nivele de inteligenta si afectiuni.

 Am facut studii alaturi de profesori universitari referitoare la comportamentul copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani si cum se modifica acesta in functie de factorii de mediu .

 Cursurile de Theta Healing si de dezvoltare personala au adus un plus cunostintelor achizitionate in facultate si in practica.  Pregatirea de inginer si pasiunea pentru medicina m-au ajutat sa inteleg mai bine procesele ce intervin la nivelul organelor corpului si modul in care acestea pot fi influentate de psihic. Desi unitatea functionala soma-psyche   a fost studiata inca de la inceputurile medicinii (in spatial European), abia in prezent am inceput sa ne folosim de aceasta legatura pentru a imbunatati starea de sanatate a oamenilor. Folosindu-ma de abilitatile, cunostintele si experienta acumulata in ultimii ani de lucru cu clientii de diferite varste pot sustine astazi cu succes programe de consiliere si terapie pentru cei care isi doresc sa-si pastreze  sau sa-si redobandeasca echilibrul  mental-emotional.

 

Specialitati
  • Psihologie clinica & psihoterapie

Educatie
  • Facultatea de Energetica –Universitatea Politehnica Bucuresti
  • Curs Postuniversitar ,,Managementul proiectelor” – Academia de Studii Econimice Bucuresti
  • Facultatea de Psihologie - Universitatea Ecologica Bucuresti
  • Master de Psihodiagnoza cognitiva si consiliere psihologica – Universitatea Ecologica Bucuresti

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°