Terapeut, Maria Badea

Psiholog, Trainer Yoga Terapeutica, Maria Badea

Psiholog clinician cu formare in psihoterapie cognitiv-comportamentala, am absolvit in anul 2000 cursurile Facultatii de Psihologie si Sociologie Spitu Haret, sustinandu-mi examenele si diploma de licenta la Facultatea de Psihologie a Universitatii Bucuresti. Ulterior am urmat cursurile de Master in cadrul Facultatii Titu Maiorescu si mi-am continuat formarea in psihoterapie cognitiv-comportamentala (2006-2008).

Competente in nutritie, Trainer Yoga, Psihoterapie Somatica, Psihoterapie Transpersonala

Dorind sa aprofundez cunoasterea sufletului fiintei umane, am considerat ca este necesar sa incep cu mine insami si am abordat cursurile de yoga integrala unde am invatat sa pun in corelatie teoria cu practica in procesul de autodescoperire. Practic yoga de peste 20 de ani si am dobandit competentele necesare de a folosi exercitiile psiho-somatice, de respiratie, de meditatie ghidata si rugaciunea in demersul terapeutic de vindecare. In prezent sunt acreditata ca Instructor Tantra Yoga Esoterica de catre Atman –  The International Federation of Yoga and Meditation din Danemarca.

In acest proces de autodescoperire si transformare interioara am inceput sa dobandesc o viziune holistica asupra fiintei umane ceea ce m-a determinat sa imi completez formarea profesionala de baza cu alte competente adiacente, cum ar fi competente in nutritie, competente de trainer, competente in a lucra cu tehnologii electro-medicale pe care sa le pot folosi in diagnoza si terapiile psihologice.

Specialitati

De asemenea, am urmarit si dezvoltarea competentelor psihologice prin formari si workshopuri suplimentare formarii de baza, cum ar fi Psihoterapie sistemica – cuplu, copil, familie, Psihoterapie Transpersonala –  folosirea respiratiei holotropice cu psihoterapeuti din Franta, Psiho-somatica prin metoda Recall Healing dezvoltata de PhD. Gilbert Ranaud.

Educatie

Ca si activitate profesionala, am lucrat ca psiholog incepand din domeniul educatiei si invatamantului (psiholog scolar), urmand apoi in domeniul resurselor umane si in domeniul clinic.

In concluzie, pot spune ca aceasta abordare multidisciplinara m-a ajutat sa am instrumentele care  sa ma ajute in demersul de a ajunge la cauza lucrurilor si de a gasi metode terapeutice cat mai adecvate atat pentru a face evaluari competente cat si in a ajuta clientii mei sa gaseasaca solutiile de care au nevoie.

Specialitati
  • Psihoterapie Somatica
  • Psihoterapie Transpersonala
  • Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala

Educatie
  • Facultatea de Psihologie si Sociologie- Universitatea Spiru Haret, Bucuresti
  • Master in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti

Programeaza-te
Iti multumim pentru ca ai ales sa primesti noutatile Quantica720.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°