Articole

Articole

Despre protocoale integrative in patologia ONCOLOGICA, Dr. Manuela Udrea

Medicina integrativa este un tip de medicina personalizata care cuprinde toate dimensiunile umane: corp, minte, spirit, mediul inconjurator si istoric. Abordarea integrativa a patologiei oncologice pe care o realizam in clinica Quantica720° poate aduce o schimbare majora in gestionarea patologiei in contextul sistemului medical romanesc de astazi. Totodata medicina integrativa cuprinde o multitudine de metode de investigatie si terapii medicale complementare medicinii alopate.

Vezi mai mult
Articole

STIAI CA… memoria sistemului imunitar poate fi uneori mai impresionanta decat cea a creierului?

Afla de la specialistul nostru cei 7 pasi simpli mentinerea sistemului imunitar!

Sanatatea, asa cum era ea definita de Organizatia Mondiala a Sanatatii era considerata in 1946 “o stare pe deplin favorabila atat fizic, mental cat si social, si nu doar absenta bolilor sau a infirmitatilor. Mai tarziu, aceasta a devenit mai mult de atat, si anume “capacitatea de a duce o viata productiva social si economic”. Iar in zilele noastre avand in vedere vremurile in care traim, acest concept pare din ce in ce mai actual si mai dificil de atins, din pacate.

De ce este atat de important sa ne mentinem sanatosi si sa avem o energie celulara optima?

Vezi mai mult
Articole

Resetare celulara

Terapia Bowen este o terapie pe cat de simpla, pe atat de eficienta. E prietena cu corpul si ce e minunat,  e faptul ca reuseste sa activeze abilitatea corpului de a rezolva orice dezechilibru prin resetare celulara si readucerea acestuia in echilibru si armonie. Pana la urma, cu totii avem nevoie sa fim in echilibru cu noi insine.

Vezi mai mult
Articole

Cum tratam sindromul de oboseala cronica?

Terapie pe pat vibroacustic, cu fotoni si sunet

Sindromul de oboseala cronica poate avea un impact major asupra vietii cotidiene pe care o traim. Senzatia de epuizare poate aparea dupa eforturi fizice si psihice chiar si de intensitate mica si se manifesta prin somn neodihnitor, dureri de cap, musculare, articulare sau ale ganglionilor limfatici.

Vezi mai mult
Articole

Detoxifierea celulara

Sauna cu tehnologia Far Infrared reprezinta o metoda extrem de eficienta in procesul de detoxifiere celulara ,  de eliminare a toxinelor, intareste imunitatea , scade durerea , elimina tensiunile musculare si  stresul.Tehnologia Far Infrared deschide porii pielii eliminand toxinele si activeaza microcirculatia .

Vezi mai mult
Articole

Repolarizarea membranei celulare

Med Matrix a fost conceput in special pentru detoxifierea si regenera tesutul conjunctiv moale. Efectul terapiei de regenerare a matricei  este triplu : tesutul conjunctiv este eliberat de toxine si de stresul metabolic, structurile celulare deteriorate de inflamatia cronica sunt reparate, iar celulele din tesutul conjunctiv si sistemul imunitar sunt reinnoite.

Vezi mai mult
Articole

DESPRE COMPETENTA IMUNITARA - Florentina Stanciulescu, Medic Primar Pediatru

IMUNITATEA, ca ''TERMEN'',folosit in biologie,vizeaza totalitatea mecanismelor de aparare ale organismelor vii in fata unor agenti patogeni diversi.

IMUNITATEA, ca 'DEFINITIE'',este insusirea oricarui organism viu (vegetal, animal, uman),de a opune rezistenta in fata actiunii unor: substante toxice, agresiuni patogenice diverse, structuri proprii cu modificari anormale (celule tumorale,inflamate, degenerate).

Ea este veriga cea mai importanta in mentinerea functionalitatii mecanismelor de protectie,a echilibrului homeostaziei si a apararii globale a organismului nostru.

Vezi mai mult
Articole

INTERVIU CU DR. MANUELA UDREA DESPRE COMPETENTA IMUNITARA TRIDIMENSIONALA

Sistemul imunitar reprezinta " scutul de aparare '' al organismului . El este constituit din aparate si sisteme specifice : sistemul limfatic cu ganglionii limfatici, timus , splina,linia alba celulara constituita din : neutrofile, limfocite ( limfocitele sunt considerate “natural killers” ), bazofile ( mastocite) , monocite (macrofage) , eozinofile , celule dendritice, alaturi de plasma celulara cu anticorpii/ imunoglobuline, dar si microbiota.

Vezi mai mult
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°