QUANTICA720°

CLINICA MEDICINA INTEGRATIVA

"Sanatatea este o comoara pe care putini stiu sa o pretuiasca, desi aproape toti se nasc cu ea”, spunea Hipocrate, cel mai vestit medic al Greciei antice. Noi va ajutam sa va regasiti aceasta comoara.

Clinica de medicina integrativa cu investigatii medicale 360° si terapii 360° pentru cresterea competentei imunitare prin detoxifiere celulara, curatarea organismului de micro-organisme patogene, drenaj general, resetarea functiilor celulare, imuno-modulare, imuno-stimulare si regenerare celulara unde isi gasesc rezolvarea, dar se si previn, o gama larga de afectiuni.

Ce tratam aici? De la alergii, intolerante alimentare, oboseala cronica, insomnii, pana la reumatism, diabet, hipertensiune arteriala, probleme digestive, afectiuni dermatologice si toate tipurile de durere, patologie oncologica, patologie post-covid.

Medicina Integrativa este un tip de medicina orientat spre vindecarea personalizata in functie de intregul istoric medical si stilul de viata al pacientului. Aceasta abordeaza multi factori, inclusiv influentele fizice, emotionale, comportamentale, spirituale si de mediu care contribuie la starea de sanatatea a persoanei. Medicina integrativa combina terapiile complementare si terapiile conventionale pentru a oferi cel mai bun tratament.

Ne-am specializat in competenta imunitara, protocoale integrative patologie oncologica, anti-aging, terapia durerii si medicina de reabilitare, ozonoterapie, terapii intravenoase unde folosim, la cele mai inalte standarde, protocoalele medicilor Thomas Rau - Elvetia, Peter Molleney - Germania si Carolyn McMakin - SUA, specialisti cu peste 35 de ani de experienta in domeniul medical precum si expertiza noastra acumulata la multiple cursuri medicale din Europa si America.

De asemenea, colaboram activ si reprezentam in Romania clinica elvetiana Biomed Sonnenberg a Prof. Dr. Thomas Rau M.D., avand expertiza in patologie oncologica, boli autoimune si medicina biologica. Prin intermediul, consultatiilor online pe care acesta le desfasoara in cooperare cu cu medicii nostri, pacientii au parte de cea mai buna indrumare medicala. Prof. Dr. Thomas Rau M.D. este autorul a numeroase articole, publicatii si carti in acest domeniu foarte important al medicinei. Pentru ca isi doreste din ce in ce mai mult sa impartaseasca cunostintele sale, cei interesati vor putea accesa din martie 2023 cursurile online din Romania atat in format fizic, cat si online pe pagina noastra Dr.Health720 Masterclass.

Clinica noastra Quantica720° colaboreaza, de asemenea cu Dr. Mariano Bueno Cortés expert in tratamentul bolii Lyme, covid persistent, Sindrom de oboseala cronica, Fibromialgie, Boli Autoimune, Sindrom Aerotoxic, dar si expert in Medicina Biologica.

La Quantica720°, medici dedicati si atenti, aparatura germana de ultima generatie din dotarea clinicii, terapiile intravenoase cu vitamine, minerale si amino-acizi de inalta calitate dar si atmosfera calda, primitoare, va vor schimba perceptia asupra sistemului medical romanesc. Totodata pentru o diagnoza 360°, am integrat in cadrul clinicii si laboratorul de analize medicale de la Medlife.

Odata identificate problemele, specialistii concep o schema de tratament adaptata nevoilor fiecarui pacient. Aceasta poate include terapii cu frecvente, lumina, biorezonanta, vacuum, ozon, terapii intravenoase, injectii, masaj terapeutic, limfatic, osteopatie, sauna cu infrarosu, terapie cu lumina tratamente dermato-estetice, precum si servicii de psihoterapie integrativa si coaching cuantic si neurofeedback in timp real. In paralel, va este recomandat un regim alimentar personalizat, remedii homeopatice, apifitoterapice, care reduc inflamatia cronica din organism si intaresc imunitatea. Toate acestea restabilesc functionarea normala a organismului, resetand practic celulele de la nivelul sangelui, limfei, tesuturilor si organelor. Terapia este si ea la 360°. Astfel, prin metoda noastra holistica de diagnostic preventiv si de terapie, reusim sa restabilim sanatatea la 720° .

Cum functioneaza medicina cuantica

Ca sa intelegeti cum functioneaza aceste scanari electromagnetice si tratamente cu frecvente, va informam ca totul se intampla la cel mai fin si mai mic nivel al materiei. Corpul este compus din celule, celulele au atomi si toate microelementele care formeaza atomul vibreaza dupa un tipar dictat de AND-ul uman. Cand ele nu mai vibreaza in mod corespunzator, se misca haotic, cu o alta frecventa decat cea normala, mai exact un dezechilibru al sanatatii care duce catre boala. Vindecarea, in medicina cuantica, presupune stimularea energetica a acestor microelemente de la nivel celular, astfel incat sa vibreze dupa tiparul corect. Pentru asta, folosim aparatura medicala avansata si inteligenta care, cu ajutorul undelor electromagnetice, regleaza vibratia si restabilesc buna functionare a fiecarei celule in parte.

Care este diferenta dintre medicina cuantica, energetica si cea alopata, cu care toti suntem obisnuiti? Ei bine, daca medicina conventionala transmite celulelor un semnal chimic care sa le ajute sa se vindece (prin tratamentul inghitit/injectat/aplicat local), medicina cuantica transmite semnale electromagnetice, care le reinvata sa vibreze corespunzator. Dar, in timp ce semnalul chimic poate veni si cu efecte adverse pentru alte organe din corp, caci vindeca pe o parte si poate imbolnavi pe alta. Semnalul electromagnetic terapeutic, doar prin efectul de rezonanta, interactioneaza benefic cu intregul organism. Scanarea si terapia sunt contraindicate doar femeilor insarcinate, persoanelor care au in corp proteze metalice mari sau stimulator cardiac.

Servicii

RECUPERARE MEDICALA CAMP MAGNETIC INALT PULSATIL PAPIMI

Reduce durerea asociata traumatismelor din accidente, leziuni traumatice,interventii chirurgicale si arsuri, precum si traumatismelor asociate unor boli sau procese degenerative → vezi mai mult ...

PRP CU OZON

Terapia PRP (Platelet-rich plasma), sau „terapia vampir” este un tratament natural de reintinerire cu plasma recoltata de la pacient, imbogatita cu trombocite. Concret, se recolteaza o cantitate de sange, se proceseaza, se obtine plasma cu trombocite, car → vezi mai mult ...

TERAPIE IV MINERALE / VITAMINE / OLIGOELEMENTE / BICARBONAT DE SODIU

Terapia intravenoasa este cea mai rapida si mai eficienta metoda de a-i furniza organismului o doza concentrata de vitamine, minerale, aminoacizi, remedii homeopate si antropozofice: direct in sistemul sanguin. → vezi mai mult ...

PERFUZII / INJECTII BOSWELIA

Perfuzii cu Boswelia la Quantica720°, prin terapii intravenoase. Rezerva-ti programarea! → vezi mai mult ...

PERFUZII / INJECTII TRAUMEEL

Perfuziile cu Traumeel Intravenoase sau intramusculare se folosesc ca solutii injectabile homeopate. Fa-ti programarea la Quantica720°! → vezi mai mult ...

PERFUZII/ INJECTII CU GLUTATHION

Perfuzii cu glutation la Quantica720°, prin injectii cu Lisathyone. Sustine-ti sistemul imunitar! → vezi mai mult ...

Echipa noastra

vezi toata echipa
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°