Evenimente
Dr.Health Masterclass

EVENIMENT DESFASURAT

DR. HEALTH MASTERCLASS: DR. RICCARDO ANNIBALI a avut loc in perioada 22-24 Martie 2024

LOCATIE 

Pe data de 22 martie, evenimentul a avut loc la Hotel Leonardo (fostul Golden Tulip), situat pe Calea Victoriei 166, in Bucuresti.

In zilele de 23 si 24 martie, participantii s-au reunit la Clinica Quantica 720°, amplasata pe Strada Dr. Iacob Felix 49, tot in Bucuresti.

TEMA - Ce este Inflamatia Cronica Silentioasa? Protocoale de medicina integrativa pentru Disfunctii si disbioza gastro-intestinala, Colon Iritabil, Colita Ulcerativa, Intoleranta la histamina, Reflux gastroesofagian, Balonari Intestinale, Boala Chron.

Dr. Health MasterClass: Dr. Riccardo Annibali a fost un eveniment dedicat special medicilor din domeniul medicinei integrative, medicinei complementare, medicinei homeopate, medicinei biologice, medicinei de reabilitare, medicinei interne, reumatologiei/bolilor autoimune, medicinei oncologice si medicinei paliative. Pe parcursul celor doua zile, Dr. Riccardo Annibali a abordat teme de mare interes din domeniul medical, subiecte care au captat atentia comunitatii medicale in ultimele decenii.

Stati aproape pentru urmatoarele evenimente organizate de Quantica720°!


DR.HEALTH MASTERCLASS: DR. RICCARDO ANNIBALI - Medicina Integrativa

Dr. Riccardo Annibali s-a distins prin abilitatile sale exceptionale de diagnostic si tratament. El este cunoscut pentru abordarea sa meticuloasa in evaluarea simptomelor pacientilor si pentru capacitatea sa de a dezvolta planuri de tratament personalizate, adaptate nevoilor individuale ale fiecarui pacient.


Specialitate Chirurg Proctolog, Chirurgie mini-invaziva si laparoscopica, Chirurgie colorectala, Proctologie, Chirurgie pentru peretele abdominal si herniile ventrale,  Gastroenterologie si Endoscopie Digestiva

 

Dr. Health MasterClass: Dr. Riccardo Annibali a fost un eveniment desfasurat pe 3 zile. 

22.03 - Conferinta publica 09:30 - 18:30

23.03 - Seminar medical specializat 09:30 - 13:30

23.03 - Consultații medicale oferite de Dr. Riccardo Annibali 14:30 - 18:30

24.03 - Consultații medicale oferite de Dr. Riccardo Annibali 09:30 - 13:30Sponsori/Parteneri:


Cursuri
Dr.Health MasterClass

Clinica Quantica720° da startul cursurilor online! 

Suntem bucurosi sa va prezentam un curs complex si inovator pe tema "Inflamatia Silentioasa in Sindromul Colonului Iritabil, Boli Autoimune si Patologie Oncologica". Acesta este dedicat medicilor pasionati de abordari complementare si o viziune integrativa asupra sanatatii.

Cursul este impartit in 6 sectiuni captivante care insumeaza aproximativ 9 ore de curs si exploreaza profunzimea impactului inflamatiei silentioase asupra sindromului colonului iritabil, bolilor autoimune si patologiei oncologice. Continutul este structurat intr-un mod accesibil si bine fundamentat stiintific, abordand subiecte precum: cauzele inflamatiei, legatura cu afectiunile gastrointestinale, impactul inflamatiei in dezvoltarea si progresia bolilor autoimune si a cancerului, rolul alimentatiei,  protocoale terapeutice de detoxifiere celulara si terapie specifica pentru ameliorarea si tratarea patologiilor mai sus mentionate.

Dr. Thomas Rau - un expert de renume mondial in medicina integrativa si biologica este lectorul principal al acestui curs. Cu o experienta vasta in domeniul sanatatii si un istoric impresionant in tratarea pacientilor cu afectiuni complexe, Dr. Rau aduce in fata participantilor cunostintele sale inovatoare si abordarile terapeutice de succes folosite de-a lungul a peste 30 de ani de practica in clinici din Elvetia si America. Experienta sa in domeniu face din acest curs o oportunitate unica de a explora multiplele conexiuni dintre diferitele specialitati medicale si modalitatile de tratament.

Cursul se desfasoara online, oferind flexibilitate participantilor de a urma lectiile in ritmul propriu si de a accesa continutul de oriunde in lume. Pentru a intelege modul de expunere a materialului de curs, am pregatit mai jos 2 video-uri scurte despre rolul alimentatiei si metode de detoxifiere pe care vi le oferim spre vizionare in mod gratuit.

Recomandat medicilor cu expertiza in medicina integrativa, complementara, homeopata, biologica, de reabilitare, interna, oncologica si paliativa, cursul ofera o perspectiva integrata si actualizata asupra unor teme medicale esentiale.

In concluzie, participarea la cursul online "Inflamatia Silentioasa in Sindromul Colonului Irritabil, Boli Autoimune si Patologie Oncologica" organizat de Clinica Quantica720° si sustinut Dr. Thomas Rau reprezinta o oportunitate de exceptie de a invata de la un expert in domeniul medicinei biologice si de a aduce valoare adaugata activitatii medicale.


Dr.Thomas Rau Protocolul pentru detoxifiere. Intro
Dr.Thomas Rau Rolul alimentației în patologia oncologică,boli autoimune și sindrom de colon iritabil

Evenimente desfasurate
Dr.Health MasterClass

EVENIMENT DESFASURAT

DR.HEALTH MASTERCLASS: PROF DR. THOMAS RAU a avut loc in perioada 27-29 Aprilie 2023 

LOCATIE  Grand Hotel Continental, Calea Victoriei, nr. 56 din București

INFLAMATIA SILENTIOASA IN SINDROMUL COLONULUI IRITABIL, BOLI AUTOIMUNE SI PATOLOGIE ONCOLOGICA

Dr. Health MasterClass: Prof Dr. Thomas Rau a fost un eveniment dedicat medicilor de medicina integrativa, medicina complementara, medicina homeopata, medicina biologica, medicina de reabilitare, medicina interna, reumatologie/boli autoimune, medicina oncologica, medicina paleatie. Timp de 2 zile, Dr. Thomas Rau a adus în prim-plan subiecte din domeniul medical cu un interes crescut în ultimele decenii.

Acest eveniment a beneficiat de prezenta unei personalitati importante in domeniul medicinei, respectiv Dr. Thomas Rau M.D.

Stati aproape pentru urmatoarele evenimente organizate de Quantica720°!


Causes of Diseases - Dr. Thomas Rau's Biological Medicine (MaG -Tv)

Dr.Thomas Rau este considerat unul dintre cei mai recunoscuți medici din lume în domeniul medicinei biologice. Dr. Rau a înființat și a construit un număr de institute avand ca tema centrala Medicina Biologica Elvetiana. In februarie 2021, Dr. Rau a deschis o noua clinica de tratament, Sonnenberg Biomedical Health Hotel in Schwellbrunn, Elvetia. 

Prof. Dr. Thomas Rau M.D. a studiat medicina la Universitatea din Berna, principala facultate de Medicina din Elvetia. A ales sa-si inceapa cariera in reumatologie, medicina interna si generala.

Specialitate: Medicina Biologica

 

Dr. Health MasterClass: Prof Dr. Thomas Rau a fost un eveniment desfasurat pe 3 zile. 

27.04 - Conferinta publica -  

28.04 - Seminar medical specializat - 

29.04 - Consultații medicale oferite de Dr. Thomas RauSponsori/Parteneri:


Emisiuni
Dr.Health720°

Webinarii

Articole

Dispozitive

Stiinta
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°