Exonerare de raspundere

Va oferim un ghid individual de evaluare a starii de sanatate prin crearea unui profil de risc.

Evaluarea poate sa includa terapii complementare, recomandari pt remedierea pe cale naturala, modificarea nutritiei precum si reducerea stresului cu scopul refacerii starii de sanatate. Aceste recomandari nu sunt terapii specifice pentru nici o boala cunoscuta si nu sunt menite sa inlocuiasca nici un tratament  prescris  de medicul alopat.

  • Inteleg pe deplin ca persoana care ma testeaza imi va oferi recomandari ce sunt in limitele unor parametrii ai filosofiei de promovare a sanatatii pe cale naturala.
  • Sunt de acord ca persoana careia m-am adresat pentru consult nu ofera medicatie alopata sau interventie chirurgicala, terapii chimiostimulente sau radioterapie dar imi va oferi informatii si terapii complementare, naturale pt restabilirea echilibrului si al conditiei fizice optime pentru sanatate.
  • Declar ca persoana ce ma examineaza nu m-a determinat sa intrerup sau sa modific un tratament alopat si nu ma impiedica sa ma adresez pt consult unui medic alopat.
  • In prezent eu cer testul de evaluare, consilierea, sfatul, opinia si produsele recomandate care se bazeaza pe principiile de sanatate descrise mai sus.
  • Am solicitat serviciile de testare pe buna credinta, exercitand dorinta mea libera si urmand ceea ce imi dicteaza buna constiinta care imi permite sa selectez ceea ce este mai bun pentru propria mea sanatate.
  • Imi asum responsabilitatea totala si legala asupra deciziei mele.
  • De asemenea, imi asum responsabilitatea pt orice problema ce ar putea interveni ca urmare a actiunilor mele sau din nerespectarea recomandarilor primite.
  • Declar ca am citit si am inteles acest document si am primit si verbal aceleasi explicatii de la persoana ce m-a consultat si raspunsurile la intrebarile mele au fost satisfacatoare.

Quantica720 trateaza cu seriozitate protectia datelor.

Date personale sunt tratate in conformitate cu regulile privind protectia datelor personale.

Declar ca am luat la cunostinta aspectele de mai sus, le-am inteles in totalitate si confirm prin semnatura acordul total cu instructiunile si declaratia de fata.

Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°