Preventia este fundatia starii de sanatate vibranta. Inscrie-te pentru o consultatie!

MEDICINA PREVENTIVA

Abordare integrativa personalizata - pentru corp, minte-emotii si spirit.

Quantica720°

În cadrul clinicii Quantica7200 dispuneti de 3 tipuri de consultații în medicina preventivă & integrativa: consultație si scanare medicala integrativa in care folosim un aparat medical de scanare electro-magnetica cu zeci de parametri legati de starea de sanatate, consultatia standard care contine scanarea cu 4 aparate de investigatie si consultatie avansata in care adaugam si scanarea mental- emotionala.

Consultatiile medicale pot integra si informatii suplimentare provenite din analizele de laborator pentru sange, urina, fecale precum si daca este cazul teste genetice, ecografie si RMN prin partenerii nostri astfel incat investigatiile medicale sa ofere o perspectiva 3600 asupra starii dumneavostra de sananate precum si identificarea cauzelor care au determinat dezechilibrul sau echilibrul 

Quantica720°
Quantica720°

Echipa Quantica7200 este alcatuita din  medici, psihologi si psihoterapeuti cu experienta, care isi doresc sa va ofere ajutor de specialiate pentru a va redobandi starea fizica si emotionala normala. Intr-un astfel de proces, primul pas este evaluarea si identificarea cauzelor simptomelor. 

Descoperim cauzele problemei prin intermediul unei diagnoze mental-emotionala realizata cu ajutorul dispozitivului TimeWaver, accesam informatii din campul informational atat la nivel constient, cat si la nivel subconstient. In acest mod, ne asiguram ca solutia propusa va asigura rezolvarea problemei pe termen lung.

Serviciile de terapie se efectueaza doar dupa o consultatie medicala preliminara.
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°