Terapia durerii cronice sau acute pentru ameliorarea disconfortului cu care te confrunti. Programeaza-te pentru o consultatie!

Terapia Durerii - Recuperare Medicala

Terapia durerii - abordare integrativa, recuperare medicala

Quantica720°

Consultatia si scanarea pentru recuperare medicala este un serviciu care se adreseaza pacientilor cu dureri cronice ale caror cauza nu a fost pe deplin identificata sau pentru pacienti cu patologii complexe.

Consultatia si scanarea se adreseaza pacientilor care sufera de dureri acute post traumatice sau operatorii, dar si sportivilor ca suport pentru recuperare post efort dupa antrenamente. 

Diagnoza se face de catre medicul de recuperare cu ajutorul ajutorul aparaturii germane moderne. Scanarea se realizeaza cu Check Medical Sport, un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare. Folosind 6 electrozi atasati pe corp, aparatul inregistreaza parametrii electrici ai corpului, intr-un proces simplu si complet automat care dureaza doar 8 minute.

Programeaza-te
Quantica720°
Quantica720°

Terapiile pentru durerile cronice, de cap, durerea de spate, durerea membrelor, dureri articulare, neuropatie, durerea miofasciala, nevralgia, dureri cauzate de dismenoree, fibrom uterin, guta, chisturi ovariene, durere generala, dureri dentare, durere cauzata de arsuri solare sunt doar cateva dintre cele pe care clinica noastra le poate ameliora si rezolva prin integrarea mai multor practici medicale.

Metoda noastra de terapia durerii 3600  include serviciile de fizioterapie cu frecvente pe mai multe canale, kinetoterapie, terapie neurala, biorezonanta in camp magnetic, lumina polarizata, injectii cu ozon, remedii din natura dar si alte solutii din medicina clasica.

Protocoalele de terapie includ solutii adoptate de medici din Germania, Peter Molleney precum si din USA ale lui Caroline McMakin.

Programeaza-te
Serviciile de terapie se efectueaza doar dupa o consultatie medicala preliminara.

Recuperare Medicala

...

Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°