logo

Copyright Quantica720. All Rights Reserved.

Cum tratam sindromul de oboseala cronica?

Sindromul de oboseala cronica

Poate avea un impact major asupra vietii cotidiene pe care o traim. Senzatia de epuizare poate aparea dupa eforturi fizice si psihice chiar si de intensitate mica si se manifesta prin somn neodihnitor, dureri de cap, musculare, articulare sau ale ganglionilor limfatici.

De ce apare sindromul de oboseala cronica?

Din punct de vedere psihologic apare frecvent la persoane ambitioase , competitive, care muncesc mult si sunt intotdeauna  in criza de timp. Remediul general este odihna, insa din pacate pentru multe persoane ramane o nevoie neimplinita si este nevoie de ajutor pentru recuperarea dinamicii fortelor proprii. Este clar ca atunci cand organismul este in burnout, de cele mai multe ori il catalogam ca oboseala cronica.

Care sunt beneficiile terapiei?

Terapiile cu frecvente specifice sub forma de microcurenti ofera suport terapeutic pentru filtrele principale ale corpului: piele, rinichi, ficat, cord, plamini, intestin gros cu o consecinta  imediata  de eliminare a toxinelor din corp.

Combinarea frecventelor specifice pe patul vibroacustic, a fotonilor si a sunetelor specifice aduce mult mai repede un beneficiu real care se simte chiar dupa prima terapie. Muschii se relaxeaza , circulatia este imbunatatita, iar celulele din corp sunt mai bine hranite, sistemul limbic revine la starea de calm, cu timpul isi creste capacitatea de autoreglare la stresul oxidativ.

Puterea vindecatoare a muzicii este cunoscuta inca din antichitate, de aceea utilizam sunetele  adecvate starii pacientului, care induc stare de relaxare, calm si asigura autovindecarea la nivelul corpului fizic, dar si mental - emotional. Pacientul va simti penetrarea acelor sunete vindecatoare pana la nivel celular in asa fel incat, in timpul terapiei va experiementa un somn profund de vindecare terapeutica.

In acelasi timp, terapia cu fotoni are proprietati vindecatoare atat la nivelul organismului cat si la nivelul pielii. In functie de culoarea luminii, terapia va genera un proces de vindecare chiar pe segmentul pe care pacientul are nevoie in acel moment.

Toate aceste terapii au rolul de a restabili o vindecare  coerenta la nivel celular, dar si cresterea vitalitatii pacientului, aflat in minus energetic din cauza sindromului de oboseala cronica.

Terapie pe pat vibroacustic cu fotoni si sunet

TRIMITERE: terapii specifice de detoxifiere & resetare celulara

SERVICII:

terapie specifica frecvente & fotoni

terapie vibroacustica

terapii support pentru sistemul imunitar

Terapie specifica sunet

Terapie support dezechilibrul somnului

support dezechilibrul somnului

terapie support pentru relaxarea SNC

managementul stresului & epuizare burnout

Psihoterapie coaching: terapie pentru reducerea stresului mental

                                     psihoterapie integrative quantica

Terapii manuale: reflexoterapie

                           Terapia Bowen

DISPOZITIVE:

Bioscan

Time waver Home

Time waver Mc Makin

Vivobase pentru acasa

Cana pentru hidrogenarea apei

SOE

Distribuie:
Recenzii
Loading…