1 - CONSULTATIE & SCANARE COMPETENTA IMUNITARA

Consultatie & Scanare competenta imunitara este un serviciu ce va ofera date despre starea de sanatate cu ajutorul echipamentelor performante pe care Clinica Quantica7200 le foloseste.

Pret: Patologie Cronica - 800 RON (+TVA 19%) (4 dispozitive incluse pentru scanare)

Durata: 1:30  h

Pret: Patologie Acuta - 500 RON (+TVA 19%) (2 dispozitive incluse pentru scanare)

Durata: 50 Min

Oferta Speciala 1 – 8 terapii cu frecvente prin microcurenti / 8 terapii cu biofrecvente camp magnetic – 990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 2 – 4 terapii detox spa /  4 sauna far infrared / 8 terapii prin vibratie Proellixe – 350 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 3 Ozonoterapie - 5 sedinte autohemo majora ozon -  990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 4 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale / vaginale / autohemo minora - 550 RON  (+TVA 19%)

Puteti afla informatii importante si complete despre starea voastra de sanatate cu ajutorul a patru dispozitive de investigatie performante, ce functioneaza cu unde electromagnetice. Pentru Scanarea preventiva se va folosi Check Medical Sport, iar pentru Patologia Cronica toate cele patru dispozitive vor verifica starea dumneavoastra de sanatate.

Inainte de a porni la drum, trebuie sa vedem unde ne situam si ce vrem sa obtinem. Pentru asta, vom avea o consultatie si o scanare. Consultatia cu medicul specialist este o discutie ce va puncta actualele probleme de sanatate, istoricul antecendentelor, pacientul va raspunde la un set de intrebari, va spune ce asteptari are. Aceasta consultatie se poate desfasura si online, dar anamneza se va face doar dupa o scanare realizata in clinica noastra.

Scanarea cu ajutorul aparaturii moderne din cadrul clinicii vine sa completeze anamneza cu date clare despre starea de sanatate a pacientului. Se folosesc dispozitive de diagnosticare performante, ce functioneaza cu unde electromagnetice. Astfel, putem testa nivelul toxinelor din corp, nivelul radicalilor liberi, al metalelor grele, dar si al vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor, oligoelementelor, se masoara inflamatia celulara, carenta de colagen sau starea sistemului imunitar, vedem cum functioneaza ficatul, bila, pancreasul, rinichii. Spre exemplu, cu un singur aparat (Global Diagnostics), in doar 8 minute, se obtin informatii clare asupra conditiei energetice a peste 540 de parametrii din corp. Sunt prelucrate date stiintifice, holistice, osteopatice si empirice.

Pe baza acestor scanari si a chestionarului, medicul, alaturi de pacient, va concepe o schema personalizata de tratament, cu un mix de terapii care vor fi realizate saptamanal, dar si recomandari legate de stilul alimentar si stilul de viata.

1. Check Medical Sport

Este un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare. Folosind 6 electrozi atasati pe corp, aparatul inregistreaza parametrii electrici ai corpului, din cap pana in picioare, intr-un proces simplu si complet automat, care dureaza doar 8 minute. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, este un semn care indica o anumita disfunctie. Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, profesionistii din domeniul medical si terapeutii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului, precum si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre.

Check Medical Sport este ideal pentru persoanele care fac sport. Poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, dar si alte date specifice activitatii sportivilor, pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de antrenament. Pe baza acestui prim diagnostic, pot fi selectati si decisi pasii suplimentari pentru tratament.

2Global Diagnostics + Digisoft Digicon Pro

Este considerat un adevarat „asistent tehnic” care sprijina evaluarea starii de sanatate a pacientului in scop profilactic, dar si in scop recuperator. Cu ajutorul undelor electromagnetice, el testeaza toxinele din organism, nivelul radicalilor liberi, inflamatia celulara sau starea sistemului imunitar. In doar 8 minute, cat dureaza aceasta scanare, se obtin informatii clare asupra conditiei energetice a peste 540 de organe si 13 sisteme din corp. Sunt prelucrate date stiintifice, holistice, osteopatice si empirice. Pe baza rezultatelor, sistemul stabileste intensitatea optima a etapelor de tratament si ofera o terapie echilibrata cu frecvente prin microcurent si camp magnetic. Digisoft Digicon Pro - Farmacia digitala in clinica dvs sau terapia cu substante digitizate.

Pentru stabilizarea organismului, factorii care il impovareaza (toxine, alergeni, paraziti, virusi etc.) ar trebui, de asemenea, tratati sau eliminati. Deoarece, stresul este un factor cheie in patogeneza, a fost dezvoltat sistemul Digisoft. Utilizand si dispozitivul de iesire asociat DigiCon Pro, substantele energetice pot fi acum utilizate pentru tratare. Pentru prima data, DigiSoft a reusit sa depaseasca principalele obstacole tehnice la digitizarea substantelor. Metoda speciala de inregistrare spectrala bioenergetica realizeaza o calitate speciala de 1 Hz - 2000 MHz. In plus, influentele campului magnetic asupra mediului si pamantului sunt excluse. Iesirea nu este facuta ca de obicei printr-o placa de sunet (in intervalul 20 Hz - 20.000 Hz), ci prin dispozitivul special de iesire DigiCon Pro cu un spectru de 1000 de ori mai mare. Acest lucru permite atingerea unor straturi mai adanci ale corpului si ar putea fi efectua o detoxifiere mai precisa.

Digisoft are 1000 de substante digitale care permit corpului sa primeasca o substanta buna sau sa elimine una negativa, de exemplu, alergie sau alte toxine, dar poate furniza si orice remediu homeopat din baza de date. Digisoft este o farmacie digitala cu atat de multe posibilitati de vindecare, pe care le transfera pacientului prin unde electromagnetice.

3. Bioscan SWA

Este un dispozitiv atat de testare, cat si de monitorizare a terapiei. Contine si combina informatii din ingineria electrica, biofizica si informatica. In doar 90 de secunde, sistemul de analiza biocibernetica Bioscan SWA testeaza peste 250 de parametri prezentati in 31 de rapoarte. Dintre acestia: toxinele, vitaminele, mineralele si oligoelementele, metalele grele, sistemul imunitar, aminoacizii, pielea si carenta de colagen, bolile osteo-articulare, functionalitatea rinichilor si a plamanilor, bolile cardiovasculare & cerebrale, functionalitatea gastrointestinala, functia hepato-biliara si a pancreasului. Dupa scanare, va oferim superalimente si suport nutritional necesar pentru echilibrarea eventualelor abateri de la parametrii testati.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°