3 - CURATAREA DE BACTERII, VIRUSURI, FUNGI SI PARAZITI PATOGENI

Curatarea de bacterii, virusuri, fungi si paraziti patogeni este un serviciu ce vizeaza reglarea pH-ului si alcalinizarea organismului prin aparatura inovatoare pe care Clinica Quantica720 o foloseste in terapiile sale.

Detoxifierea nu consta doar in consumul unor sucuri verzi, legume si fructe. Daca ne concentram doar pe alimentatie, vom avea efect doar asupra sistemului digestiv. Aceste organisme de tip bacterie, fungi, parazit sau virus sunt entitati in continua miscare, care cresc si se inmultesc in colonii, se imprastie, scad numeric si iar se inmultesc. Mediul lor natural este aciditatea. In cadrul acestei etape urmarim regarea pH-ului si alcalinizarea organismului. Se cunoaste faptul ca, intr-un organism preponderent alcalin, starea de boala nu poate exista si ca toate afectiunile apar pe fondul unei hiperaciditati in corp.

Alcalinizarea si curatarea corpului de bacterii, virusuri, fungi si paraziti se realizeaza cu terapii cu frecvente, cu oxigen incarcat cu ioni negativi, cu ozon, biorezonanta si hidrocolonoterapie, precum si o paleta larga de terapii de apifitoterapie si hrana terapeutica.

Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Costul terapiilor in clinica in primele doua saptamani este de 990 RON + TVA – OFERTA SPECIALA pentru care vei beneficia de un discount mai mare de 25% pentru 12 terapii alese de medicul curant. 

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°