5 - RESETAREA FUNCTIILOR CELULARE

Resetarea functiilor celulare este un serviciu ce vizeaza cresterea permeabilitatii membranei celulare prin terapii medicale inovative folosind aparatura medicala de ultima ora pe care Clinica Quantica720 o pune la dispozitia pacientilor sai.

Stiati ca integritatea fiecarei celule este mentinuta de membrana? In aceasta etapa vizam sanatatea ei, mentinerea unui potential electric fiziologic de -70mV. Ii crestem permeabilitatea cu ajutorul terapiilor cu frecvente, cu biorezonanta, acupunctura, terapia Bowen, dozarea vitaminelor si micro nutritentilor esentiali precum si consumul de antioxidanti. Tot aici se vor face terapii cu MedMatrix, un aparat uimitor de resetare detoxifiere, sub forma unui dispozitiv cat un mouse, care realizeaza un „masaj” relaxant pe spate si picioare. Aparatul contine trei electrozi care „periaza” fiecare centimetru patrat de piele (ghidat, evident, de mana terapeutului). Primul electrod repolarizeaza membrana celulara si neutralizeaza incarcatura negativa in exces, tesutul devenind din nou alcalin. Al doilea electrod are forma unei ventuze care aspira toxinele de la nivelul pielii. Practic, prin acest masaj de suctiune, se elimina pe loc niste toxine si se elibereaza porii. Aparatul analizeaza pe loc frecventa acestor toxine, astfel incat al treilea electrod, prin biorezonanta, trimite in piele un semnal reversat al toxinelor, o unda cu efect opus, pentru a le anula. Se realizeaza, astfel, trei terapii holistice intr-o singura miscare.

Starea mentala conteaza si ea, caci de la creier pornesc toate, bune sau rele. Astfel, se vor face sedinte de psihoterapie si coaching cuantic cu frecvente si camp informational, terapie Med Audio Color (medicina pe baza de sunete si culori), terapie Neuro Feedback (sunt tehnici care pot induce anumite unde cerebrale care relaxeaza si induc o stare de bine). Alte tipuri de terapii ale acestei etape includ exercitii de respiratie si de meditatie (se pot face la clinica, dar si acasa), miscari fizice cu efect de reglare a mediatorilor chimici de adaptare (serotonina, dopamina, adrenalina, melatonina), dar si tratament homeopatic si cu uleiuri esentiale.

Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Costul terapiilor in clinica in primele doua saptamani este de 990 RON – OFERTA SPECIALA pentru care vei beneficia de un discount mai mare de 25% discount pentru 12 terapii alese de medicul curant. 

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°