7 - IMUNOSTIMULAREA

Un serviciu ce presupune stimularea functiilor de aparare ale organismului prin aparatura performanta pe care Clinica Quantica7200 o pune la dispozitia pacientilor sai prin terapiile pe care le-a dezvoltat astfel se ajunge la cresterea performantei personale, profesionale si sociale. 

Durata: Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Pret: Pentru terapiile in clinica poti beneficia de ofertele speciale cu un discount de 25% pentru 12 terapii alese de medicul curant.

Oferta Speciala 1 – 7 terapii cu frecvente prin microcurenti / 7 terapii cu biofrecvente camp magnetic – 990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 2 – 4 terapii detox spa /  4 sauna far infrared / 8 terapii prin vibratie Proellixe – 350 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 3 Ozonoterapie - 5 sedinte autohemo majora ozon -  990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 4 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale / vaginale / autohemo minora - 550 RON  (+TVA 19%)

Dupa ce au fost recalibrate, functiile de aparare ale organismului sunt stimulate sa se dezvolte. Se ajunge la cresterea performantei personale, profesionale si sociale. Vrem mai mult si vom obtine mai mult.

Cum? Cu diverse terapii cu frecvente, cu vibratie, cu sunet, cu microcurenti, dar si prin consumul de suplimente apicole personalizate, vitamine, oligoelemente, probiotice naturale.

Alege o sanatate vibranta pentru tine!

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°