7 - IMUNOSTIMULAREA

Imunostimularea

Un serviciu ce presupune stimularea functiilor de aparare ale organismului prin aparatura performanta pe care Clinica Quantica720 o pune la dispozitia pacientilor sai prin terapiile pe care le-a dezvoltat astfel se ajunge la cresterea performantei personale, profesionale si sociale. 

Printre beneficii se numara:

Dupa ce au fost recalibrate, functiile de aparare ale organismului sunt stimulate sa se dezvolte. Se ajunge la cresterea performantei personale, profesionale si sociale. Vrem mai mult si vom obtine mai mult.

Cum? Cu diverse terapii cu frecvente, cu vibratie, cu sunet, cu microcurenti, dar si prin consumul de suplimente apicole personalizate, vitamine, oligoelemente, probiotice naturale.

Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Costul terapiilor in clinica in primele doua saptamani este de 990 RON – OFERTA SPECIALA pentru care vei beneficia de un discount mai mare de 25% pentru 12 terapii alese de medicul curant.

Alege o sanatate vibranta pentru tine!

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°