8 PASI PENTRU O COMPETENTA IMUNITARA OPTIMA

8 pasi pentru o competenta imunitara optima este un concept creat de clinica Quantica720 care presupune un sistem personalizat de evaluare, terapii medicale si suplimentare desfasurat intr-o anumita succesiune pentru curatarea deseurilor celulare si alcalinizarea corpului in vederea reducerii inflamatiei, a resetarii functiilor celulare si obtinerea unei stari de modulare si, dupa caz, de stimulare a sistemului imunitar care sa va ofere o competenta imunitara ridicata:

PASUL 1. Consultatie si scanare competenta imunitara

PASUL 2. Detoxifierea celulara a sangelui si a organelor 

PASUL 3. Curatarea de bacterii, virusuri, fungi si paraziti patogeni

PASUL 4. Drenaj general

PASUL 5. Resetarea functiilor celulare

PASUL 6. Imunomodularea

PASUL 7. Imunostimularea

PASUL 8. Regenerarea celulara

Va imbolnaviti usor si va vindecati greu? Faceti infectii respiratorii, infectii urinare repetate, va apar des candidoze bucale sau genitale, herpes? Aveti stari de epuizare, insomnii, oscilatii de greutate?

Sunt doar cateva semne ale unui sistem imunitar slabit. Doar cateva! De cele mai multe ori, va obisnuiti cu starea de sanatate fragila fara sa realizati ca e o problema si ca, in mod normal, ar trebui sa va simtiti mai bine din multe puncte de vedere.

Puterea sistemului imunitar variaza de-a lungul vietii si e influentata negativ de poluare, de stilul de viata dezordonat, de alimentatia nesanatoasa, de stres, suprasolicitare, expunerea la radiatiile UV sau de tratamentul cu anumite medicamente. Inclusiv unele boli predispun la o scadere a imunitatii sau o hiperactivitate distructiva: diabetul zaharat, cancerul, SIDA, hipertensiunea, lupusul, lipsa splinei etc.

Imunitatea nu se intareste de pe o zi pe alta cu o cura de vitamine luate de la farmacie. Este un proces mai complex, care are rolul de a va curata de toxine fiecare celula si a reda sanatatea tuturor organelor si sistemelor din corp. Quantica720 detine toata aparatura, pregatirea si cunostintele necesare pentru a va creste competenta imunitara a intregului organism. Facem acest lucru in 8 etape, ce includ detoxifiere, alcalinizare a corpului si echilibrarea patogenilor de tip paraziti, fungi, bacterii si virusi,  drenaj, resetarea si regenerarea functiilor celulare, imunostimulare, imunomodulare, precum si scanari repetate care ne arata de unde am plecat si cum evoluam.

Ce terapii se fac si cat dureaza totul

Terapiile sunt individualizate, personalizate in functie de nevoile fiecarui organism in parte. Medicii nostri creeaza o schema de tratament ce combina terapii cu frecvente, cu vibratie, cu sunet, acupunctura, sauna cu infrarosu, hidroterapie cu ozon si oxigen, terapii cu vacuum si biorezonanta, ionoterapie, hidrocolonoterapie, drenaje limfatice, masaje, consumul de apa structurata, nutrienti esentili dozati, precum si produse apifitoterapice, gemoterapice. Fiecare etapa dureaza intre 2 si 8 saptamani, astfel ca intreg procesul de imunizare se va intinde pe o perioada de minimum 4 luni.

Costul terapiilor in clinica in primele doua saptamani este de 990 RON (+19% TVA) – OFERTA SPECIALA pentru care vei beneficia de un discount mai mare de 25% pentru 12 terapii alese de medicul curant.

Cui sunt necesare ?

Se adreseaza copiilor cu anemie, rahitism, distrofie, ADHD, autism, retard, dificultati de vorbire, precum si celor cu patologii grave, care ajung usor de la o simpla raceala direct la pneumonie. Prind tare bine adultilor si varstnicilor cu diabet, hipertensiune, dislipidemii, obezitate, boli autoimune si neurologice de tip degenerativ (parkinson, demente). De asemenea, aceste terapii de crestere a competentei imunitare sunt necesare femeilor, in diferite momente ale vietii, cand organismul este mai slabit si mai vulnerabil (dupa sarcina si alaptare, la menopauza). Dar nu numai acestora. Fiecare om, barbat sau femeie, adult sau copil, cu sau fara probleme grave de sanatate, poate investi in sanatatea lui, poate da un restart organismului, iar efectele vor fi incredibile atat la interior, cat si la exterior!

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°