8 - REGENERARE CELULARA

Regenerare celulara este un serviciu ce presupune intinerire celulara, scaderea varstei biologice si repararea ADN-ului folosind tehnologia inovativa pe care Clinica Quantica7200 o pune la dispozitie pacientilor sai prin terapiile pe care le-a dezvoltat.

Durata: Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Pret: Pentru terapiile in clinica poti beneficia de ofertele speciale cu un discount de 25% pentru 12 terapii alese de medicul curant.

Oferta Speciala 1 – 8 terapii cu frecvente prin microcurenti / 8 terapii cu biofrecvente camp magnetic – 990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 2 – 4 terapii detox spa /  4 sauna far infrared / 8 terapii prin vibratie Proellixe – 350 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 3 Ozonoterapie - 5 sedinte autohemo majora ozon -  990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 4 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale / vaginale / autohemo minora - 550 RON  (+TVA 19%)

Daca terapiile anterioare au avut ca scop repararea problemelor, intarirea organismului si redarea starii de sanatate a fiecarei celule, acest ultim pas regeneraza celulele imunitare si va intinereste la propriu. Presupune o scadere a varstei biologice si o reparare a ADN-ului printr-o serie de terapii ce redau frumusetea pielii atat din interior, cat si din exterior. Includ sauna, baie cu ozon si oxigen, recomandarea unui stil alimentar cu apa structurata, suplimente cu betacaroten, aminoacizi esentiali si gemoterapie, precum si o serie de tratamente de infrumusetare. Da, in cadrul clinicii noastre exista si un departament de dermato-cosmetica noninvaziva unde va puteti bucura de rasfat ca la salon, cu rezultate demne de stiinta medicala. Se efectueaza drenaj si tonifiere cu Icoone, remodelare corporala cu Velashape, terapii locale cu produse de calitate pentru fata, gat si decolteu. Cu ajutorul acestor proceduri, pielea va straluci de sanatate, va fi mai ferma, silueta mai frumos conturata, iar voi va veti simti bine, veti arata bine.

Drumul pana la acest ultim punct poate parea lung, dar e frumos si vine cu mari satisfactii, mai ales ca efectele se pot vedea la fiecare pas prin scanarile realizate periodic.

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°