ACUPUNCTURA

Pe fata, acupunctura se face cu mai multe ace (20-30 sau chiar mai multe) complet nedureroase. Pe masura ce acele perforeaza pielea, ele creeaza rani care se numesc microtraumatisme pozitive.

Durata: 30-40 min

Pret:  250 RON (+TVA 19%)

Oferta speciala - 5 sedinte 990 RON (+TVA 19%)

Cand corpul simte aceste rani, intra in modul de reparare. Aceasta este aceeasi idee pe care o foloseste microneedlingul pentru a obtine rezultate anti-aging – cu exceptia faptului ca acupunctura este mai putin intensa (traumatizanta). In plus, prin inserarea acelor in puncte specifice de acupunctura, se promoveaza circulatia energiei la nivelul fetei, acest lucru ducand la o relaxare crescuta si o mai buna hranire a pielii cu sange si micronutrienti.

In traditia taoista, se considera ca radacina imbatranirii premature se afla in corpul energetic si cel emotional. Astfel, a luat nastere tehnica numita Qigong medical ce implica meditatia, respiratia si realizarea unor miscari fizice specifice prin care sunt activate meridianele energetice si centrii energetici, sunt eliminate energiile patogene din organe si stresurile cauzate de boala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°