ACUPUNCTURA ONCOLOGICA

In practica medicala traditionala, acupunctura era folosita in mod deosebit ca instrument de mentinere a sanatatii si a starii de bine. In timp ce multe tipuri de ingrijire medicala standard implica tratarea simptomelor mult timp dupa ce o afectiune sau o boala a fost diagnosticata, acupunctura poate echilibra organismul si intari sistemul imunitar pentru a preveni aparitia afectiunilor .

Durata: 30-40 min

Pret:  250 RON (+TVA 19%)

Oferta speciala - 5 sedinte 990 RON (+TVA 19%)

Dezechilibrele din organism pot fi depistate si apoi rezolvate nainte ca simptomele fizice sa apara. Prin abordarea timpurie a unui dezechilibru, cum ar fi schimbarile de dispoziție, tulburari emotionale, tulburarile de somn, problemele de digestie si multe altele, acest lucru poate ajuta la prevenirea afectiunilor medicale mai grave care pot aparea ca urmare a unora dintre aceste semne de avertizare. Punerea in echilibru a corpului printr-un program de tratament personalizat poate schimba stilul de viata al unei persoane si poate face din ea cel mai puternic sine.

Acupunctura este recomandata si in completarea tratamentelor oncologice. Qigong-ul medical implica meditatia, respiratia si miscari fizice specifice prin care sunt activate meridianele energetice si centrii energetici, sunt eliminate energiile patogene din organe si stresurile cauzate de boala.

In traditia taoista, se considera ca radacina majoritatii bolilor si a imbatranirii premature se afla in corpul energetic si cel emotional. Chiar si atunci cand ranile fizice si psihice par vindecate, e posibil ca unele traumtisme sa nu fi fost rezolvate, iar participarea pacientului la propria vindecare prin practicarea unor exercitii simple, adaptate starii de sanatate in care se afla, poate avea un efect major asupra refacerii sanatatii, pentru ca rezolve traume ramase in profunzime si imbunatateste considerabil calitatea vietii.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°