CONSULTATIE DERMATO-ESTETICA + ANTI-AGING INTEGRATIVA

Consultatie integrativa dermato-estetica + anti-aging, un serviciu care se adreseaza pacientilor cu inflamatie si degenerare la nivelul pielii si sau patologii asociate si a caror cauza nu a fost identificata. Consultatie este realizata de un medic specialist dermatolog si un medic generalist cu competente de afitoterapie, homeopatie si medicina cuantica. 

Durata: 1h

Pret: 700 RON (+TVA 19%)

Pacientii care au inflamatie si degenerare la nivelul pielii si sau patologii asociate, care au fost la investigatii in mai multe cabinete medicale, dar tot nu au identificat cauza afectiunii, pot gasit raspuns la problema lor mai simplu si mai rapid decat s-ar astepta. La Quantica7200, cu ajutorul aparaturii germane moderne, in doar cateva minute, corpul este scanat din cap pana in picioare, la nivel celular. Astfel, identificam cu o exactitate de 100% tot ce nu functioneaza corespunzator la nivelul sistemelor si organelor.

Da, de multe ori, medicina clasica nu reuseste, prin mijloacele de investigare clasice, sa dea un raspuns. Ar trebui sa va plimbati printre multe cabinete medicale din specialitati diferite pentru a gasi sursa dezechilibrului. Si, uneori, munca ramane tot fara rezultat. Organismul nostru este complex si adesea cauzele sunt interconectate. Este binecunoscut faptul ca exista o interinfluenta a tuturor aparatelor (digestiv, nervos, pulmonar) asupra muschilor. In clinica noastra, medici si terapeuti, ajutati de tehnologia de ultima generatie, evalueaza organismul ca pe un tot unitar, identifica problema si apoi, tot aici, trateaza dezechilibru.

Consultatia dermatologica integrativa implica o scanare cu Global diagnostic, aparat considerat un adevarat „asistent tehnic” care sprijina evaluarea starii de sanatate a pacientului in scop profilactic, dar si in scop recuperator. Cu ajutorul undelor electromagnetice, el testeaza toxinele din organism, nivelul radicalilor liberi, inflamatia celulara sau starea sistemului imunitar. In doar 8 minute, cat dureaza aceasta scanare, se obtin informatii clare asupra conditiei energetice a peste 540 de organe si 13 sisteme din corp. Sunt prelucrate date stiintifice, holistice, osteopatice si empirice. Pe baza rezultatelor, sistemul stabileste intensitatea optima a etapelor de tratament si ofera o terapie echilibrata cu frecvente.

Pentru completarea tabloului general al starii tale de sanatate, tot in cadrul acestei prime consultatii specialistul va folosi si Scanerul biofotonic Pharmanex. Principiul de functionare al acestui aparat revolutionar este spectroscopia Raman, o inventie in fizica ce a obtinut premiul Nobel. Concret, iti pui mana in dreptul luminii laser, aceasta patrunde in piele si incepe sa excite moleculele antioxidante din tesut. Ele vor emite fotoni cu o anumita intensitate care va fi apoi detectata de aparat. Spectroscopia Raman permite o evaluare rapida, corecta si sigura a carotenoidelor din piele (beta-caroten, alfa-caroten, licopen, luteina si zeaxantina – antioxidanti cu rol important). Cercetarile clinice demonstreaza ca nivelul de carotenoizi din piele se coreleaza cu nivelurile din dieta si din sange, altfel spus, analiza este suficienta si relevanta pentru situatia intregului organism. 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°