CONSULTATIE ORTOPEDIE INTEGRATIVA

Copiii nu trebuie considerati doar niste „adulti in miniatura”. Oasele, muschii si articulatiile lor necesita mai multa atentie, sunt in crestere, mai sensibile. Astfel, atunci cand apare o problema, trebuie sa fie vazuti de medici care le inteleg particularitatile si nevoile. In ortopedia pediatrica integrativa, investigatia se focuseaza pe cauzele care au determinat durerea si nu doar pe simptom. O recuperare corecta si rapida a copilului tau previne eventualele complicatii peste ani, la varsta adulta. 

Durata: 1:50 h

Pret: 450 RON (+TVA 19%)

Pret: 250 RON (+TVA 19%) pentru copiii care nu pot fi scanati electromagnetic

Ce evaluam si tratam ?

Evaluam si tratam tot ce inseamna probleme ale oaselor, muschilor si nervilor, de la postura incorecta, afectiuni ale coloanei (scolioze, cifoze), picior plat, malformatii congenitale, inegalitate intre membre, pana la pleiada de traumatisme care pot aparea oricand, in urma accidentelor de zi cu zi: fracturi, luxatii, entorse. 

In functie de natura problemei, e indicat sa veniti la medicul specialist cu investigatii de radiologie si imagistica. Analizele de laborator pot fi facute in cadrul clinicii noastre. Pe langa acestea, la Quantica720°, copiii de peste 7 ani pot beneficia de scanari electromagnetice prin metoda bio-impedantei cu sute de parametri, ce ofera informatii despre starea tuturor organelor si sistemelor din corp. Scanarea este simpla, complet nedureroasa si dureaza doar 8 minute, timp in care cel mic va sta pe un scaun cu 6 senzori atasati de corp. Aceasta consta in patrunderea in organism a unor microcurenti ce masoare rezitenta tesuturilor umane la trecerea curentului electric. Cu ajutorul lor se poate depista, dar si trata orice afectiune acuta, subacuta sau cronica, de la boli respiratori, cardiovasculare, digestive, pana la osoase sau nervoase. 

La noi, micutul tau e pe maini bune. Avem aparatura moderna de investigatie si tratament, precum si specialisti dedicati, cu experienta, care analizeaza fiecare afectiune in detaliu si aleg mereu cea mai potrivita solutie de ameliorare si vindecare. 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°