CONSULTATIE & SCANARE RECUPERARE MEDICALA

Consultatie si scanare recuperare medicala, un serviciu ce se adreseaza pacientilor si sportivilor care sufera de dureri si patologii complexe si a caror cauza nu a fost identificata.

Durata: 1h.

Pret: 450 RON (+TVA 19%)

Pacientii si sportivii care au diverse dureri si patologii complexe, au fost la investigatii in mai multe cabinete medicale, dar tot nu au identificat cauza afectiunii, pot gasit raspuns la problema lor mai simplu si mai rapid decat s-ar astepta. La Quantica720, cu ajutorul aparaturii germane moderne, in doar cateva minute, corpul este scanat din cap pana in picioare, la nivel celular. Astfel, identificam cu o exactitate de 100% tot ce nu functioneaza corespunzator la nivelul sistemelor si organelor.

Da, de multe ori, medicina clasica nu reuseste, prin mijloacele de investigare clasice, sa dea un raspuns. Ar trebui sa va plimbati printre multe cabinete medicale din specialitati diferite pentru a gasi sursa dezechilibrului. Si, uneori, munca ramane tot fara rezultat. Organismul nostru este complex si adesea cauzele sunt interconectate. Este binecunoscut faptul ca exista o interinfluenta a tuturor aparatelor (digestiv, nervos, pulmonar) asupra muschilor. In clinica noastra, medici si terapeuti, ajutati de tehnologia de ultima generatie, evalueaza organismul ca pe un tot unitar, identifica problema si apoi, tot aici, trateaza dezechilibru.

Aceasta sedinta include o scanare si o consultatie cu un medic specialist recuperare medicala si recuperare traumatologica sportiva. Scanarea se realizeaza cu Check Medical Sport, un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare. Folosind 6 electrozi atasati pe corp, aparatul inregistreaza parametrii electrici ai corpului, din cap pana in picioare, intr-un proces simplu si complet automat, care dureaza doar 8 minute. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, este semn care indica o anumita disfunctie. Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, medicii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului, precum si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre.

Check Medical Sport este ideal pentru persoanele care fac sport. Poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, dar si alte date specifice activitatii sportivilor, pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de antrenament. Pe baza acestui prim diagnostic, pot fi selectati si decisi pasii suplimentari pentru tratament.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Recenzii