CONSULTATIE & SCANARE MEDICALA PREVENTIVA

Consultatie & Scanare medicala preventiva este un serviciu din cadrul Clinicii Quantica720 ce va ofera informatii pretioase despre starea voastra de sanatate cu ajutorul unui dispozitiv unic de diagnosticare numit Check Medical Sport. Este un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare.

Durata: 1h

Pret: 450 RON (+TVA 19%)

Folosind 6 electrozi atasati pe corp, aparatul inregistreaza parametrii electrici ai organismului, din cap pana in picioare, intr-un proces simplu si complet automat, care dureaza doar 8 minute. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, este semn care indica o anumita disfunctie. Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, profesionistii din domeniul medical si terapeutii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului, precum si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre.

Check Medical Sport este ideal si pentru sportivii de performanta. Poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, inflamatie, nivel de hidratare, dar si alte date specifice activitatii sportivilor, pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de antrenament. Pe baza acestui prim diagnostic, pot fi selectati si decisi pasii suplimentari pentru tratament.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Recenzii