CONSULTATIE & SCANARE MEDICALA TERAPII IV / IM

Mai plini de energie si de vitalitate, cu un sistem imunitar mai puternic, piele luminoasa si frumoasa, mai sanatosi si mai protejati in fata bolilor, acestea sunt doar cateva dintre beneficiile terapiei IV cu vitamine si minerale, administrate intravenos sau intramuscular. O terapie care a revolutionat lumea medicala in anii ’60 si care a devenit tot mai populara in prezent.

Pret: 500 lei + TVA

Include o scanare completa Check Medical Sport / Bioscan SWA

1. Check Medical Sport

Este un instrument care anunta inceputul unei noi ere in ceea ce priveste metodele de scanare. Folosind 6 electrozi atasati pe corp, aparatul inregistreaza parametrii electrici ai corpului, din cap pana in picioare, intr-un proces simplu si complet automat, care dureaza doar 8 minute. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, este semn care indica o anumita disfunctie. Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, profesionistii din domeniul medical si terapeutii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului, precum si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre.

Check Medical Sport este ideal pentru persoanele care fac sport. Poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, dar si alte date specifice activitatii sportivilor, pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de antrenament. Pe baza acestui prim diagnostic, pot fi selectati si decisi pasii suplimentari pentru tratament.

2. Bioscan SWA

Este un dispozitiv atat de testare, cat si de monitorizare a terapiei. Contine si combina informatii din ingineria electrica, biofizica si informatica. In doar 90 de secunde, sistemul de analiza biocibernetica Bioscan SWA testeaza peste 250 de parametri prezentati in 31 de rapoarte. Dintre acestia: toxinele, vitaminele, mineralele si oligoelementele, metalele grele, sistemul imunitar, aminoacizii, pielea si carenta de colagen, bolile osteo-articulare, functionalitatea rinichilor si a plamanilor, bolile cardiovasculare&cerebrale, functionalitatea gastrointestinala, functia hepato-biliara si a pancreasului. Dupa scanare, va oferim superalimentele si suportul nutritional necesar pentru a echilibra eventualele abateri de la parametrii testati.

Terapia IV

Este cea mai rapida si mai eficienta metoda de a-i furniza organismului o doza concentrata de vitamine, minerale si aminoacizi: direct in sistemul sanguin. Nutrientii proveniti din alimentatie, oricat de echilibrata si de sanatoasa ar fi ea, sunt adesea insuficienti, caci trebuie sa treaca prin filtrul sistemului digestiv, a carui putere de absorbtie este limitata. Varsta, metabolismul, problemele de sanatate, factorii genetici sau interactiunea cu alte alimente/medicamente pot reduce si mai mult absorbtia acestor vitamine. Aceeasi traiectorie si, implicit, aceeasi soarta o au si clasicele suplimente alimentare orale. In schimb, prin terapiile intravenoase, organismul primeste direct in sange, intr-o concentratie ridicata, valoroasele substante de care are nevoie. 

Cum functioneaza

Mixul de nutrienti se administreaza intravenos sau intramuscular, de catre medic. Intrand direct in sistemul sanguin, rata de absorbtie este mai rapida si mult mai crescuta, cu efect direct asupra tesuturilor si organelor. Procesul dureaza 15-45 de minute, dupa care iti poti relua activitatile obisnuite ale zilei. Efectul apare dupa 12-24 de ore de la administrare, cu toate ca multe persoane se simt imediat mai revigorate, mai tonice, mai pline de energie. Rezultatul se mentine intre 8 zile si 3 saptamani, in functie de tipul de cocktail si de starea de sanatate a fiecaruia. Unii fac o injectie o data pe saptamana, altii o data pe luna, in alte cazuri e nevoie de o administrare sustinuta, de cateva ori pe saptamana.

Efecte si beneficii

Perfuziile cu vitamine au o istorie veche, ce dateaza din Primul Razboi Mondial. Erau folosite in spitale, pentru pacienti bolnavi, deshidratati. Insa celebritatea si-au atins-o in anii ’60, cand medicul John Myers a revolutionat lumea medicala descoperind un cocktail uimitor de nutrienti, cu administrare intravenoasa. In ultimii ani, perfuziile vitaminizante au devenit tot mai populare inclusiv printre persoanele sanatoase; chiar si vedete celebre de peste ocean apeleaza la terapia IV, in principal, pentru detoxifierea organismului, reducerea stresului, intarirea imunitatii, reechilibrarea hormonala si rejuvenarea pielii. O singura perfuzie cu vitamine poate da un boost de energie dupa o perioada cu efort fizic sustinut; in alte cazuri, te pune pe picioare dupa un consum exagerat de alcool. Terapia are efect antiaging, imbunatateste calitatea somnului, creste puterea de concentrare, echilibreaza nivelul zaharului din sange, stimuleaza fertilitatea si reduce inflamatiile din corp.

Cui ii este recomandata terapia IV

Terapia este recomandata persoanelor de peste 12 ani, atat in preventie, cat si ca adjuvant intr-o multime de boli cronice, precum diabet, hipertensiune, boli inflamatorii (artrita, lupus), boli autoimune, sindroame anxioase, depresie, migrene, astm, in oboseala cronica, infectii de tract respirator, alergii, spasme musculare. De mare ajutor este in afectiuni oncologice, unde organismul este slabit si are nevoie de un aport rapid si concentrat de nutrienti. 

Buni candidati pentru aceasta terapie sunt si persoanele care au o alimentatie dezechilibrata, o problema digestiva ce impiedica buna absorbtie a nutrientilor sau un deficit de vitamine pe care terapia IV il poate restabili rapid.

Ce substante se administreaza

Nu exista o limita a vitaminelor si mineralelor pe care le poti administra in corp, pe cale intravenoasa sau intramusculara. De obicei, avem deficit si administram: vitaminele C, D, E, toata gama B, aminoacizi, coenzima Q10, glutation, magneziu, calciu, seleniu si numerosi antioxidanti. Substantele sunt alese, dozate, combinate si administrate de catre medicul specialist, personalizat, in functie de nevoile fiecarui pacient. Pentru a sti care sunt aceste nevoi, in prealabil este necesara o consultatie, o scanare electromagnetica si un set de analize. Pacientii care nu au analize recente de laborator, le pot face in cadrul clinicii noastre, care asigura acest serviciu in parteneriat cu Medlife. 

Pentru amplificarea efectului, terapia intravenoasa poate fi combinata, la Quantica7200, cu alte terapii: Biorezonanta, Frecventele specifice prin microcurenti si Neurofeedback (stimuleaza procesele mentale de vindecare). Toate acestea isi potenteaza reciproc efectele, iar rezultatul se simte la interior, se vede la exterior.

Exista riscuri?

Este foarte important ca aceasta terapie sa se faca intr-o clinica acreditata, de catre un medic specialist. Dozarea substantelor in cocktailul de vitamine se va face raportat la nevoile pacientului, conform analizelor de laborator si istoricului medical. In caz contrar, exista riscul de a avea in corp prea mult dintr-o anumita substanta de care nu avem nevoie si pe care organismul nu o poate procesa.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°