DRENAJ LIMFATIC

Drenajul limfatic este un serviciu ce ajuta la imbunatatirea calitatii pielii, la regenerarea tesuturilor, detoxifica organismul, stimuleaza circulatia sangelui, trateaza retentia de apa, reduce celulita si senzatia de picioare grele. In acelasi timp, creste gradul de oxigenare a tesuturilor si le regenereaza (util mai ales in caz de traumatisme), elimina senzatia continua de balonare, imbunatateste calitatea somnului, creste imunitatea.

Durata: 90 min.

Pret: 205 RON (+TVA 19%)

Asa cum ii spune si numele, drenajul limfatic elibereaza si curata caile limfatice de orice blocaj. Este o metoda terapeutica asemanatoare cu masajul in sensul acelor de ceasornic, combinat cu usoare presiuni asupra ganglionilor limfatici. Ganglionii sunt primele statii de purificare a limfei, in ei se aduna rezidurile pentru a fi drenate. Se gasesc in zona gatului, a axilelor, a abdomenului, in regiunea inghinala si a genunchilor. Printr-o tehnica manuala speciala si corect executata de catre terapeut, acesti ganglioni se deblocheaza, se stimuleaza curgerea limfei si, astfel, toxinele sunt mai eficient eliminate din organism.

Curatarea limfei de toxine e recomandata oricui, barbat sau femeie, cel putin o data pe an, dar si la nevoie. Semnele care trebuie sa va trimita in cabinetul medicului pentru o astfel de terapie sunt: umflarea picioarelor, retentia de apa, oboseala, pierderea apetitului, raceli si gripe frecvente, acneea, artrita si durerile articulatiilor, durerile menstruale si de cap, depresia si modificari ale dispozitiei. Drenajul limfatic e indicat si in cadrul curelor de slabire si de detoxifiere, pentru efecte mai bune. O alta situatie in care se recomanda drenajul limfatic este in cazul persoanelor care au suferit leziuni sau traumatisme in timpul activitatilor sportive. Terapia ajuta la regenerarea tesuturilor, pentru a le mentine cat mai sanatoase posibil, ajuta procesul de cicatrizare datorita faptului ca fluxul limfatic in jurul zonei cu cicatrici stimuleaza vasele limfatice deteriorate pentru un timp de recuperare mai redus.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Recenzii