FIZIOTERAPIE PEDIATRICA CU FRECVENTE

Organismul copiilor este in formare, sistemele si organele din corpul lor nu sunt inca maturizate, astfel ca fizioterapia pediatrica este putin diferita de cea destinata adultilor si se bazeaza pe respectarea mai multor principii. Frecventele folosite, ultrasunetele, undele magnetice sunt alese si dozate de medicul specialist, in functie de varsta si de particularitatile copilului.

Durata: 30-50 min

Pret sesiune: 170 RON (+TVA 19%)

Pret pachet - 8 sedinte: 990 RON (+TVA 19%)

Oferta Speciala 1 – 8 terapii cu frecvente prin microcurenti/ 8 terapii cu biofrecvente camp magnetic – 990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 2 – 4 terapii lumina hiperpolarizata / 4 detox spa / 4 chi machine – 350 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 3 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale / vaginale / autohemo minora - 550 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 4 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale /vaginale / autohemo minora + 5 injectii subcutanate / 5 insuflatii nazale - 990 RON  (+TVA 19%)

Ce tratam?

Cu ajutorul fizioterapiei cu frecvente specifice putem trata toate tipurile de dureri si de inflamati, alergii, arsuri solare, rani si afectiuni ale pielii, precum si astm, afectiuni ale bronhiilor, ale stomacului si intestinelor. Copiii care fac sport intensiv pot veni sa se recupereze dupa efort, cei care racesc des au nevoie de intarirea imunitatii. Toate aceste probleme se pot rezolva la Quantica720° cu ajutorul unui aparat revolutionar, cu spectru larg de actiune, numit Frequency McMakin de la TW.

Prin curentii si frecventele specifice, acest aparat ofera peste 120 de protocoale automate de terapie pentru tratamentul numeroaselor boli, leziuni, dureri si inflamatii. Obtine rezultate bune si rapide in dureri de oase, de muschi, de articulatii, in boli pulmonare, migrene, ameteli, detoxifierea organismului si multe, multe altele. In principiu, daca e ceva ce nu functioneaza corect in corp, McMakin are un program care sa-i vina de hac. Opreste inflamatia aproape instantaneu, sprijina regenerarea mai rapida a celulelor si vindecarea ranilor.

Este o terapie usor de administrat copiilor, caci nu exista niciun fel de disconfort. Presupune doar sa stea intinsi pe un pat, timp de 25 pana la 50 de minute. Singurul „pericol” este plictiseala, dar nu-i nimic, cu o carticica simpatica la-ndemana am rezolvat si aceasta problema. Rezultatele se vad dupa cateva sedinte.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°