IM TERAPIE ISOPATA SANUM MYCOBACTERIUM PHLEI D6 UTILIN S

Pret:  260 RON (+19% TVA), 1 fiola 1ml

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Administrare: Daca nu exista alte indicatii: 1 fiola de 1 ml injectabil intramuscular, subcutanat sau intracutanat, x1-2/ saptamana.

Contraindicatii: Febra, stare de slabiciune. Nu se administreaza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la Mycobacterium phlei.

Reactii adverse: Nu se cunosc. In general bine tolerat. Ocazional, reactii locale de iritatie, umflare sau durere pot sa apara, dar ele dispar in mod normal fara tratament. Aceste efecte nu trebuie privite ca reactii adverse, ci mai degraba ca o expresie a eficacitatii. In primele 2 sau 3 zile de la injectare, uneori pot sa apara stari de slabiciune, expectoratie puternica, o usoara durere in zona injectata sau temperaturi subfebrile. Reactiile generale acute se datoreaza intotdeauna unui supradoze sau unei tehnici de injectare incorecte.

Interactiuni: Medicamentele imunosupresoare pot influenta eficacitatea Utilin “S”. Un interval de 4 saptamani inainte si dupa tratamentul cu vaccinuri vii, administrate pe cale orala, trebuie respectat.

Efecte secundare: Din cauza componentelor organice specifice ale Utilin “S”, teoretic, poate sa apara o reactie hipersenzitiva. In acest caz, se intrerupe medicatia si se trateaza simptomatic.

Precautii: Doar cu recomandarea medicului la copii, femei insarcinate sau care alapteaza.

Durata: Dupa sfatul medicului.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°