MASAJ TERAPEUTIC SEGMENTE

Un serviciu ce vizeaza tesuturile moi ale corpului, inclusiv muschii, tesuturile conjunctive, tendoanele, ligamentele si articulatiile, functiile de echilibru, relaxarea si optimizarea fluxului de energie.

Durata: 30 min.

Pret: 90 RON (+TVA 19%)

Pret oferta speciala: 530 RON + TVA 19%  7 sesiuni

Stresul de zi cu zi, viata sedentara, orele lungi petrecute pe scaunul de birou, lipsa activitatilor sportive (yoga, dans, aerobic, jogging),  toate acestea isi pun amprenta asupra sanatatii. Masajul terapeutic vine sa repare si sa va redea starea de bine. Uneori poate functiona ca sedintele de psihoterapie, coaching sau homeopatie. Spre deosebire de cel general, masajul pe segmente de corp se face doar pe zonele cu probleme (spate, picioare, maini).

Beneficiile masajului terapeutic segmente corp

Realizat corespunzator de catre un profesionist, are urmatoarele beneficii:

  • Ajuta la ameliorarea tensiunii musculare si la relaxarea generala.
  • Scade perioada de recuperare postoperatorie si accelereaza eliminarea anestezicului din corp. Reduce durerea si rigiditatea date de repausul prelungit la pat.
  • Este benefic in caz de anxietate, depresie, stres, deoarece in timpul masajului se elibereaza endorfinele (hormonii fericirii).
  • Imbunatateste performanta sportivilor si previne riscul de accidente.
  • Promoveaza sanatatea generala a tesuturilor.
  • E benefic in durere cronica deoarece ajuta la ruperea ciclului de „spasme”, reducand in acelasi timp incordarea musculara asociata.

Solicita o programare acum!

Este util in ingrijirea persoanelor cu handicap, atat din punct de vedere emotional, cat si la mentinerea sanatatii generale a tesuturilor.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°