YOGA - EXERCITII FIZICE PENTRU DETOXIFIEREA ORGANISMULUI

Ce presupune miscarea dinamica universala?

Miscare dinamica universala presupune un serviciu medical ce consta in exercitii fizice in vederea detoxifierii, miscari din Yoga, Chi-king, Tai-chi, imbinate cu dans.

Durata: 30 min.

Pret: 107 RON (+TVA 19%)

Oferta Speciala 1 – 7 terapii cu frecvente prin microcurenti / 7 terapii cu biofrecvente camp magnetic – 990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 2 – 4 terapii detox spa /  4 sauna far infrared / 8 terapii prin vibratie Proellixe – 350 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 3 Ozonoterapie - 5 sedinte autohemo majora ozon -  990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 4 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale / vaginale / autohemo minora - 550 RON  (+TVA 19%)

Stiti deja ca sportul e pilon esential de la fundamentul unei vieti sanatoase.

Avantajele practicarii miscarilor yoga

Pe langa alimentatie corecta si terapii specifice, sportul ajuta si el in procesul de detoxifiere a organismului. In special anumite miscari din Yoga, Chi-kong, Tai-chi sau dans sunt deosebit de eficiente, inregistrand efecte dovedite pentru sanatate si detoxifiere. Aceste exercitii fizice, realizate intr-o anumita ordine, stimuleaza miscarea limfei in corp, ajuta la buna functionare a unor organe si sisteme, intaresc sistemul imunitar, iar voua va aduc zambetul pe buze.

Cum incep sa practic yoga?

Puteti invata si exersa aceste miscari la sediul Quantica7200, alaturi de un terapeut. Tot ce trebuie sa faceti este sa va luati echipamentul de sala si sa va pregatiti pentru distractie. Nu e greu, nici nu trebuie sa aveti vreo conditie fizica deosebita. Va fi ca o sedinta de aerobic personalizata, in care specialistul va va fi alaturi pas cu pas, va va indruma si va va sustine.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°