OXIGENAREA PIELII DIN INTERIOR - OXYGENEO

Oxigenarea pielii din interior este un serviciu ce foloseste tehnologia OxyGeneo ce aduce un concept revolutionar in medicina dermatologica din Romania, un concept care tine cont de mecanismul natural al corpului nostru de a oxigena pielea din interior.

Pret: 390 RON (+TVA 19%) /sedinta

Tehnologia OxyGeneo foloseste acelasi principiu de tratament ca cel al izvoarelor calde si aduce puterea de vindecare hranitoare si regeneratoare a naturii. In momentul tratamentului se declanseaza o reactie in corp ce directioneaza oxigenul catre zona tratata, permitand astfel o absorbtie optima a nutrientilor regeneranti. Beneficiile tratamentelor in apa izvoarelor calde sunt nepretuite mai ales pentru concentratia lor mare de dioxid de carbon ce ajuta la stimularea oxigenului din piele.

OxyGeneo curata si exfolieaza stratul exterior si uzat al pielii. Dublul efect de oxigenare a pielii si exfoliere lucreaza impreuna pentru a reenergiza, restaura stralucirea si totodata pentru a crea un ten hranit, sanatos si plin de vitalitate.

Tratamentul folosit de Tehnologia Geneo include doua faze, ce se desfasoara in aceeasi sedinta. Initial se aplica un gel bogat in nutrienti si o capsula minerala, special conceputa cu proprietati abravize, dar delicata cu pielea va genera un proces usor de exfoliere. In timpul acestei proceduri elementele minerale din capsula se dizolva in gel, formandu-se dioxid de carbon, care la randul lui va patrunde in piele. Acest proces are ca efect stimularea reflexa a circulatiei capilare, care aduce mai mult oxigen la nivelul pielii.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°