PACHET OZONOTERAPIE - INSUFLATII + HIDROCOLONIC

O metoda minim invaziva si nedureroasa de administrare a ozonului este prin insuflatii rectale si vaginale. Presupune introducerea unei sonde foarte subtiri prin orificiul anal, respectiv in vagin, si insuflarea unei anumite cantitati de ozon.

Pret:  Pachet  Ozonoterapie - 5 sedinte care includ insuflatii rectale si sau vaginale + 1 sedinta hidrocolonic = 900 Ron +TVA

Beneficiile insuflatiilor rectale

Colonul este foarte vascularizat si are o capacitate mare de absorbtie, astfel ca ozonul insuflat rectal va ajunge rapid in circulatia sistemica. Efectele sunt uimitoare: imunomodulator, antiinflamator, antioxidant, dezinfectant, antiaging, creste gradul de oxigenare a tuturor organelor vitale (in special a ficatului), reface flora intestinaa, avand actiune generala asupra organismului. Chiar si in cazul administrarii unor doze mici se activeaza metabolismul lipidelor, proteinelor, glucidelor. In cazul persoanelor cu boli cronice, ajuta la scaderea consumului de medicamente alopate, inclusiv efectele adverse ale acestora.

Insuflatiile rectale sunt de mare ajutor in rectocolita ulcerohemoragica, boala crohn, sindrom de intestin iritabil, hemoroizi, constipatie, diverticulita, hepatita. Aceasta metoda de administrare a ozonului este cumva similara, ca efecte, cu autohemotransfuzia majora. Avantajul aici este ca nu se utilizeaza ace, metoda fiind, astfel, de preferat in cazul pacientilor oncologici sau varstnicilor, care au venele sensibile.

Beneficiile insuflatiilor vaginale

Doamnele si domnisoarele care au infectii urinare repetate, candidoze, infectii cu HPV, herpes sau endometrioza pot rezolva problema cu ajutorul insuflatiilor vaginale cu ozon. Procedura este simpla, usoara si rapida: se introduce in vagin sonda atasata la un aparat modern, care sufla ozon intr-o concentratie stricta, stabilita de terapeut in urma consultatiei.

Aplicat pe mucoasa vaginala, ozonul are efect antiinflamator, antimicrobian, antibacterian, de scadere a aciditatii. Aduce numai beneficii, astfel, in afara de vindecarea diverselor afectiuni din zona intima, poate duce la cresterea libidoului si chiar a fertilitatii. Persoanele care se confrunta cu infectii urinare repetate pot urma aceasta terapie si preventiv, ozonul facand o sterilizare mai buna a mucoasei.

Poti beneficia de ambele terapii optand pentru pachetul nostru de 5 sedinte. Vei primi bonus o sedinta de hidrocolonic, terapie ce presupune curatarea delicata a colonului cu apa calda si ozon, pentru a elimina reziduurile fecale, gazele si plagile mucoase. Este un pas deosebit de benefic in procesul de detoxifiere al organismului, imbunatateste digestia, elimina balonarea.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°