2 - DETOXIFIEREA CELULARA A SANGELUI SI ORGANELOR

Detoxifierea celulara a sangelui si organelor este un serviciu ce consta in echilibrarea organelor si sangelui, prin eliminarea deseurilor celulare, folosind aparatura medicala de ultima generatie a Clinicii Quantica720.

Ai un teren alergic - atopic, ai intolerante alimentare, corpul tau reactioneaza la xenobiotice, te afli intr-una dintre principalele cauze ale patologiilor cronice care este incarcarea cu toxine (de tip metale grele - plumb, mercur, arsenic, cadmiu, staniu), ftalati din plastice, erbicide de tipul glifosat, stres electromagnetic sau exces de proteine in spatiile celulare? Atunci este nevoie sa amplificam fenomenul de eliminare a deseurilor celulare. Detoxifierea elibereaza celulele de incarcarea reziduala, le ajuta sa-si revina, sa se regenereze si sa raspunda mai bine la terapiile ce vor urma. Vizate vor fi in special organele cavitare (cavitatea bucala, esofag, stomac, intestin, uter), organele parenchimatoase (ficat, rinichi, pancreas, splina), organele nobile (creier, inima) si tesutul conjunctiv (sangele). Trebuie sa curatam tot corpul, fiecare celula in parte.

In cadrul acestei etape se combina mai multe tipuri de terapii: sauna cu infrarosu, hidroterapie cu ozon, nutritie cu suplimente si nutrienti esentiali, consumul de apa structurata, terapii specifice pentru ficat, pentru colon, terapii cu vacuum si biorezonanta, detox mental emotional. In paralel cu terapiile care au loc in clinica, pacientul primeste o reteta cu suplimente pe baza de plante, pulberi si super-alimente pe care sa le consume acasa.

Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Costul terapiilor in clinica in primele doua saptamani este de 990 RON (+19% TVA) – OFERTA SPECIALA pentru care vei beneficia de un discount mai mare de 25% pentru 12 terapii alese de medicul curant.

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°