4 - DRENAJ GENERAL

Ce este drenajul general?

Un serviciu ce consta intr-o terapie blanda (masaj) care imbunatateste functionarea organelor filtru (rinichi, plamani, ficat, piele, intestin subtire, intestin gros, membranele mucoase), a sistemului limfatic si vascular. La Quantica720, drenajul general se realizeaza prin terapii manuale: masaj terapeutic, terapie cranio sacrala, drenaj limfatic si aparate care stimuleaza circulatia limfei in corp.

Functioneaza la nivelului intregului organism, contribuind la o stare de bine la fel ca o sedinta de psihoterapie, coaching.
Alimentatia conteaza si ea. Trebuie redus consumul de lactate proaspete (contin doua proteine extrem de nocive care pot cauza boli grave, de la osteoporoza, astm, pana la cancer de san si de prostata). Medicul care va indruma in acest proces va va recomanda preparate fitoterapice, gemoterapice, probiotice, remedii homeopate si consumul de apa structurata care contribuie din interior la curatarea limfei si la buna functionare a organelor. De asaemena este importanta si activitatea fizica. Incercati sa practicati yoga, aerobic, dans sau jogging pentru a contribui la o starea de
sanatate impecabila.

Care sunt beneficiile drenajului general?

Drenajul ajuta la imbunatatirea calitatii pielii, la regenerarea tesuturilor, optimizeaza procesele de detoxifiere ale organismului, stimuleaza circulatia sangelui, trateaza retentia de apa, reduce celulita si senzatia de picioare grele. In acelasi timp, creste gradul de oxigenare a tesuturilor si le regenereaza (util mai ales in caz de traumatisme), elimina senzatia continua de balonare, imbunatateste calitatea somnului, creste imunitatea.

Cate sedinte sunt necesare?

Se vor face 3 terapii pe sedinta, de doua ori pe saptamana, timp de 2-8 saptamani.

Costul terapiilor in clinica in primele doua saptamani este de 990 RON + TVA – OFERTA SPECIALA pentru care vei beneficia de 25% discount pentru 12 terapii alese de medicul curant.

Pentru 8 saptamani de terapie costul este 3960 RON + TVA pentru 48 terapii.

Analizele markerilor specifici din sange, urina, scaun, suplimentele, nutrientii esentiali, pulberile de super-alimente, apifitoterapia si gemoterapia nu sunt incluse in oferta speciala.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°