PERFUZII/ INJECTII CU GLUTATHION

Glutationul este unul dintre cei mai populari antioxidanti. Previne imbatranirea celulelor si problemele neurodegenerative, intareste imunitatea, contribuie la detoxifierea ficatului, trateaza oboseala cronica, afectiunile intestinale.

Pret:  170 RON (+TVA 19%), (1 fiola) 

Oferta speciala 1: 16% REDUCERE pentru pachet de 5 terapii IV/IM 

Oferta speciala 2: 25% REDUCERE pentru 5 vitamine/ minerale intr-o singura administrare

Ce sunt perfuziile cu glutation?

 Perfuziile cu glutation sunt proceduri medicale in care se administreaza glutation direct in organism prin intermediul injectiilor cu Lisathyone. Glutationul este un antioxidant puternic si un compus esential pentru functionarea optima a sistemului imunitar si detoxifierea organismului.


Beneficiile perfuziilor cu glutation

Glutationul este un antioxidant puternic produs in mod natural in corpul uman. Este implicat intr-o serie de procese fiziologice esentiale si joaca un rol cheie in mentinerea sanatatii celulare. Perfuziile cu glutation pot avea o serie de beneficii pentru sanatate:

Proprietati antioxidante: Glutationul este unul dintre cei mai puternici antioxidanti din organism. Ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ. Perfuziile cu glutation pot spori nivelurile de glutation in organism si pot contribui la reducerea daunelor oxidative si la imbunatatirea functiei celulare.

Sustinerea sistemului imunitar: Glutationul are un rol important in functionarea sistemului imunitar. Perfuziile cu glutation pot sprijini sistemul imunitar prin cresterea nivelurilor de glutation in celulele imunitare, ceea ce poate imbunatati raspunsul imun si rezistenta la infectii.

Detoxifiere: Glutationul este implicat in procesele de detoxifiere ale organismului, contribuind la eliminarea substantelor toxice, cum ar fi metalele grele si substantele chimice nocive. Perfuziile cu glutation pot ajuta la stimularea sistemului de detoxifiere al organismului si la eliminarea substantelor toxice acumulate.

Sanatatea ficatului: Ficatul este organul principal responsabil de productia si reglarea nivelurilor de glutation din organism. Perfuziile cu glutation pot sprijini sanatatea ficatului si pot ajuta la regenerarea si protectia celulelor hepatice.

Antivirale si antitumorale: Glutationul poate juca un rol in combaterea virusurilor si in inhibarea cresterii celulelor tumorale. Perfuziile cu glutation pot spori nivelurile de glutation in celulele corpului, ceea ce poate avea un efect benefic in combaterea infectiilor virale si a proceselor tumorale.

Cum functioneaza perfuziile cu Glutathion?

Perfuziile cu glutation sunt proceduri in care glutationul, un compus antioxidant important, este administrat direct in organism prin intermediul unei perfuzii intravenoase. Acest tip de terapie are scopul de a creste nivelurile de glutation in organism si de a aduce beneficii pentru sanatate.

Iata cum functioneaza perfuziile cu glutation:

Administrarea intravenoasa: Glutationul este administrat prin intermediul unei perfuzii intravenoase, in care o solutie de glutation este introdusa direct in vena pacientului. Aceasta permite o absorbtie rapida si eficienta a glutationului in sange, facandu-l disponibil in intregul corp.

Cresterea nivelurilor de glutation: Glutationul este un tripeptid format din trei aminoacizi: glutamina, glicina si cisteina. Acesta joaca un rol important in neutralizarea radicalilor liberi si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Prin administrarea perfuziilor cu glutation, nivelurile de glutation in organism pot creste semnificativ.

Proprietati antioxidante: Glutationul actioneaza ca un puternic antioxidant, protejand celulele impotriva daunelor oxidative cauzate de radicalii liberi. Radicalii liberi sunt molecule instabile care pot deteriora celulele si ADN-ul si pot contribui la aparitia bolilor si imbatranirea prematura. Prin cresterea nivelului de glutation, perfuziile cu glutation ajuta la combaterea stresului oxidativ si reduc riscul de daune celulare.

Sprijinirea functiei hepatice: Glutationul este esential pentru sanatatea ficatului, care este principalul organ responsabil de productia si reglarea nivelurilor de glutation din organism. Perfuziile cu glutation pot sprijini functia hepatica, contribuind la detoxifierea organismului si la protejarea celulelor hepatice.

Sustinerea sistemului imunitar: Glutationul are un rol important in functionarea sistemului imunitar, contribuind la stimularea raspunsului imun si la protejarea celulelor imunitare impotriva stresului oxidativ. Prin cresterea nivelului de glutation, perfuziile cu glutation pot sprijini sistemul imunitar si pot imbunatati capacitatea organismului de a lupta impotriva infectiilor si a bolilor.

Indicații pentru glutation injectabil

Perfuziile cu glutation pot fi indicate intr-o varietate de situatii pentru a sprijini sanatatea generala. Iata cateva indicatii comune pentru glutationul injectabil:

Sprijinirea sistemului imunitar

Glutationul are proprietati imunostimulatoare si antioxidante, ceea ce inseamna ca poate sprijini functionarea optima a sistemului imunitar. Administrarea glutationului prin perfuzii poate ajuta la intarirea sistemului imunitar si la cresterea rezistentei organismului la infectii si boli.

Detoxifierea organismului

Glutationul este implicat in procesele de detoxifiere ale organismului, in special in ficat. Perfuziile cu glutation pot ajuta la neutralizarea si eliminarea toxinelor din corp, inclusiv metale grele, substante chimice nocive si alte compusi toxici.

Protectia impotriva stresului oxidativ

Glutationul este un antioxidant puternic care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Perfuziile cu glutation pot contribui la mentinerea echilibrului redox in corp si pot proteja celulele impotriva daunelor oxidative.

Imbunatatirea sanatatii ficatului

Ficatul este organul principal responsabil de productia si reglarea nivelurilor de glutation in organism. Perfuziile cu glutation pot ajuta la regenerarea celulelor hepatice si la sprijinirea sanatatii ficatului, contribuind la detoxifiere si functionarea optima a acestuia.

Redobandirea vitalitatii si a energiei

Glutationul poate juca un rol in metabolismul energetic si poate contribui la cresterea nivelului de energie si vitalitate. Perfuziile cu glutation pot ajuta la restabilirea echilibrului si la imbunatatirea capacitatii generale de a functiona si a se simti energizat.

Contraindicatii pentru perfuziile cu Glutation

Exista cateva situatii in care perfuziile cu glutation pot fi contraindicate. Iata cateva dintre acestea:

Alergie sau sensibilitate la glutation: Daca aveti o alergie cunoscuta sau o sensibilitate la glutation sau la oricare dintre componentele utilizate in solutia de perfuzie, aceasta poate constitui o contraindicatie pentru utilizarea perfuziilor cu glutation.

Probleme renale: Persoanele cu afectiuni renale severe pot prezenta dificultati in eliminarea glutationului din organism. In astfel de cazuri, utilizarea perfuziilor cu glutation poate necesita ajustarea dozelor sau poate fi contraindicata.

Probleme hepatice severe: Daca aveti afectiuni hepatice severe, cum ar fi ciroza hepatica avansata sau insuficienta hepatica, utilizarea perfuziilor cu glutation poate necesita monitorizare si ajustari speciale.

Echipa noastra de medici specialisti

Echipa de medici Quantica720° este o echipa specializata in administrarea terapiilor cu injectii intravenoase. Echipa noastra este compusa din medici specialisti cu experienta in domeniul medical si in administrarea tratamentelor intravenoase.

Echipa de medici Quantica720° este dedicata sa ofere servicii de calitate si ingrijire individualizata pacientilor sai. Suntem bine pregatiti si actualizati in ultimele descoperiri si tehnici medicale in ceea ce priveste terapiile cu injectii intravenoase.


Intrebari frecvente despre PERFUZII/ INJECTII CU GLUTATHION

Perfuziile cu glutation sunt proceduri in care glutationul, un compus antioxidant esential, este administrat direct in organism prin intermediul unei perfuzii intravenoase. Glutationul este un tripeptid format din trei aminoacizi: glutamina, glicina si cisteina. Acesta are rolul de a proteja celulele impotriva stresului oxidativ si de a mentine echilibrul redox in organism.

Perfuziile cu glutation pot aduce mai multe beneficii pentru sanatate, printre care se numara:
Sprijinirea sistemului imunitar: Glutationul are proprietati imunostimulatoare si poate sprijini functionarea optima a sistemului imunitar.

Detoxifierea organismului: Glutationul este implicat in procesele de detoxifiere ale organismului, mai ales in ficat, ajutand la neutralizarea si eliminarea toxinelor.

Protectia impotriva stresului oxidativ: Glutationul este un antioxidant puternic, care ajuta la neutralizarea radicalilor liberi si protejarea celulelor impotriva daunelor oxidative.

Sprijinirea sanatatii ficatului: Glutationul este important pentru sanatatea ficatului, ajutand la detoxifierea si protejarea celulelor hepatice.

Redobandirea vitalitatii si a energiei: Perfuziile cu glutation pot contribui la cresterea nivelului de energie si vitalitate.

O sesiune de perfuzie cu glutation implica administrarea glutationului printr-o perfuzie intravenoasa. In general, aceasta presupune inserarea unei canule intr-o vena, de obicei in brat, si administrarea lenta si controlata a unei solutii de glutation in sistemul venos.


Procedura este efectuata de personal medical calificat, care monitorizeaza pacientul si regleaza fluxul de perfuzie pentru a asigura o administrare sigura si eficienta a glutationului.

Perfuziile cu glutation sunt in general bine tolerate, dar pot exista unele riscuri si efecte secundare posibile. Acestea pot include:
Reactii alergice sau de hipersensibilitate: Unele persoane pot prezenta reactii alergice sau de hipersensibilitate la glutation sau la componentele solutiei de perfuzie.

Disconfort sau durere locala: In cazul in care vena este inserata sau perfuzia este administrata, poate aparea usor disconfort sau durere locala.

Tulburari digestive: Unele persoane pot experimenta tulburari digestive, cum ar fi greata, varsaturile sau diareea.

Durata unei sesiuni de perfuzie cu glutation poate varia in functie de mai multi factori, inclusiv doza administrata si protocolul specific al terapiei. De obicei, o sesiune de perfuzie cu glutation poate dura intre 15-30 de minute. 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°