PSIHOTERAPIE INTEGRATIVA CUANTICA

Psihoterapia cuantica este un serviciu care favorizeaza adoptarea unor noi modele de comportament, atitudini, relatii functionale, maturizarea, dezvoltarea si bunastarea mentala.

Durata: 60 min.

Pret: 210 RON (+TVA 19%)

Stresul este boala a secolului 21. Nu doare, nu se vede la exterior, insa face ravagii in interior. Slabeste sistemul imunitar, afecteaza inima, ficatul, sistemul nervos, pe cel digestiv, da insomnii, dureri de cap si chiar duce la declansarea unor boli autoimune grave. Este asociat cu anxietatea, iritabilitatea, depresia, oboseala cronica, toate acestea fiind adevarate „otravuri” pentru viata omului modern. Unele deosebit de periculoase. „Antidotul”, din pacate, nu consta intr-o pastila magica pe care o puteti cumpara de la farmacie. Este nevoie de finete, strategie si pricepere pentru a lupta cu acesti dusmani nevazuti. 

Psihologi si psihoterapeuti cu experienta ai echipei Quantica720 va ofera ajutor de specialitate pentru a va redobandi starea fizica si emotionala normala.

Ce tratam in cadrul acestui serviciu:

Anxietate, atacuri de panica, fobie (de avion, de inaltime, de insecte sau de interactiunea cu alti oameni), claustrofobie, ipohondrie, tulburari de somatizare, tulburari obsesiv-compulsive, stres (inclusiv stres posttraumatic), anorexie nervoasa, bulimie, mancat compulsiv, depresie (manifestata prin neliniste, iritabilitate, stima de sine scazuta, modificari ale apetitului, probleme de somn, oboseala, ganduri de suicid), tulburari de dispozitie (perioade lungi de tristete, lipsa de energie), tulburari psihosomatice (cefalee, durere cronica, hipertensiune, diabet, alergii, astm), tulburari afectiv sezoniere.

Cum functioneaza si despre ce e vorba concret?

Primul pas este evaluarea, identificarea problemei. Spre deosebire de alte cabinete psihologice, la noi, alaturi de factorul uman, intervine si aparatura, stiinta. Pentru o evaluare complexa, discutia cu psihologul este dublata de o diagnoza mental-emotionala cu TimeWaver, o tehnologie germana de ultima generatie care poate accesa informatii din campul informational al pacientului atat la nivel constient, cat si la nivel subconstient. Este o tehnica rafinata, avangardista, care inglobeaza multa cunoastere si ani de cercetare.

Cum functioneaza si despre ce e vorba concret? Mai intai, prin discutia cu terapeutul, se puncteaza problema de rezolvat, se identifica „intentia”. Odata stabilita aceasta intentie, se schiteaza un profil, o amprenta a pacientului. Cand acesta se conecteaza la aparat, prin frecventele cu microcurenti, ii vor fi trimise niste semnale in subconstient. Psihoterapeutul urmareste aceste semnale si poate investiga subconstientul pacientului. Apar informatii bogate si pretioase despre tiparele sau credintele sale, de care e constient intr-un grad mai mic sau chiar deloc. Este ca si cum psihoterapeutul afla ce este in mintea si in sufletul vostru intr-un timp mult mai scurt decat ar reusi doar prin clasica discutie. Tehnologia face minuni, accelerand si imbogatind procesul de evaluare, care este mult mai corect, mai eficient, deoarece nu mai depinde doar de raspunsurile pacientului si de capacitatea de observatie a terapeutului. TimeWaver, prin scanarea mental-emotionala complexa, permite identificarea tuturor problemelor care, ulterior, vor primi rezolvare.

Tot in cadrul acestei sedinte vine si rezolvarea.

Cel putin o parte din ea, fiind vorba despre un proces de durata. Insa durata este mult scurtata datorita tehnologiei cu microcurenti. Odata identificata problema, psihoterapeutul concepe si seteaza un plan de actiune pe care TimeWaver il reemite in campul informational al pacientului. Antenele fotonice ale aparatului emit in subconstientul pacientului o informatie care il ajuta sa rezolve mai repede dezechilibrul.

Aceasta sedinta de psihoterapie integrativa cuantica este una complexa si completa, ce include conversatia si indrumarea psihoterapeutului, accesul rapid la informatie corecta din campul informational al pacientului, plus terapia cu microcurenti in sine, care tinteste rezolvarea problemei identificate. La urmatoarele sedinte se face din nou scanare, pentru a vedea ce s-a rezolvat, ce nu s-a rezolvat, care sunt urmatorii pasi de tratament.

Pachetul recomandat este de minimum 6-8 sedinte.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Recenzii