RECUPERARE MEDICALA CAMP MAGNETIC INALT PULSATIL PAPIMI

O metoda eficienta pentru recuperarea in regim de urgenta si pe termen lung in cadrul pacientilor cu probleme osteoarticulare, dentare si a sportivilor de performanta. Are efect anti-inflamator, contribuie la recalibrarea potentialului de membrana si ajuta la deschiderea receptorilor celulari.

Durata: 30 min.

Pret: 350 RON (+TVA 19%)

Pachet de 5 terapii - 260 RON (+TVA 19%) / sedinta, 1300 RON + TVA pachet 5 sedinte

Reduce durerea asociata traumatismelor din accidente, leziuni traumatice,interventii chirurgicale si arsuri, precum si traumatismelor asociate unor boli sau procese degenerative (peste 1500 de studii clinice si de caz)

Intervine la nivel celular, in moduri diferite si concomitente, acestea incluzand mecanisme chimice, electrice, magnetice si procese mecanice.

Reduce semnificativ atat durerea cat si consumul de medicatie antialgica post-operator datorita actiunii asupra cailor de semnalizare a oxidului nitric, cu efecte asupra accelerarii vindecarii ranilor.

In cazul durerii cronice, generarea semnalului dureros poate aparea de fapt in sistemul nervos central fara stimulare periferica. In managementul durerii, modularea transmisiei semnalului dureros este o alegere mult mai buna decat distrugerea neuronala, iar acest lucru poate fi realizat cu ajutorul undelor electromagnetice pulsate.

Durerea este simptomul principal la majoritatea pacientilor cu tulburari osteo-articulare sau in cazul afectarii tesuturilor moi. In cazul multor pacienti, activitatile de zi cu zi sunt limitate deoarece durerea determina o restrangere a gamei de miscari. Cauzele durerilor tesuturilor moi pot fi descrise ca musculo-scheletice, neurologice, vasculare, sidureri iradiate viscero-somatice sau articulare.

Terapia cu unde electromagnetice a fost folosita cu succes pentru controlul durerii asociate cu tendinita rotatorilor, scleroza multipla, sindromul de tunel carpian, si peri-artrita. A fost observata o imbunatatire la 93% dintre pacientii care sufera de durerii asociate tunelului carpian si in 83% din cazurile de tendinita.

Dispozitivul PAPIMI are efect terapeutic pe o gama larga de afectiuni printre care:

- Sindrom cervical

- Probleme musculo-scheletale

- Leziuni sportive

- Recuperare in regim de urgenta a sportivilor de performanta

- Imbunatateste performanteleatletice

- Recuperare post-operatorie

- Osteoartrita

- Osteoporoza

- Osteogeneza – grabeste fixarea implanturilor dentare 

- Edem

- Echimoze

- Tendinite

- Grabeste vindecarea ranilor

- Arsuri

- Oboseala cronica

- Dureri de cap/ migrene

- Astm

- Actiune antioxidanta

Dispozitivul PAPIMI 

Secretul succesului aparatului Papimi, consta in caracteristicile impulsurilor magnetice emise care sunt foarte scurte in durata (instantanee), dar transporta o putere extrem de mare. Astfel, rata mare de penetrare este atinsa chiar si in tesuturile profunde.

Impulsurile magnetice au timp de crestere foarte rapid si durata totala foarte scurta, de cateva microsecunde, o caracteristica pe care nici un alt dispozitiv nu o are. Aceasta caracteristica unica a pulsului magnetic, provoaca cel mai mare grad de inductie potrivit legii lui Faraday, ceea ce demonstreaza efecte mai bune si mai rapide.

Studii recente au descoperit implicarea terapiei PEMF in stimularea si reechilibrarea multor procese biologice in care este implicat oxidul nitric .

 Oxidul nitric este una dintre cele cateva molecule de semnalizare si un mesager cheie, cu rol intr-o varietate de procese biologice.

Implicarea oxidului nitric in biologia celulelor vii include:

– oxidarea proteinelor ce contin fier

– activarea guanilat ciclazei solubile (o singura proteina transmembranara)

– ribozilarea ADP a proteinelor (un proces de modificare a proteinelor implicate in semnalizarea celulara)

Implicarea oxidului nitric in controlul proceselor celulare include:

– nitrozilarea gruparii proteinelor

– activarea factorului de reglare a fierului

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°