REEVALUARE & RESCANARE MEDICALA

Reevaluare & rescanare medicala este un serviciu ce presupune o scanare cu aparatura Clinicii Quantica7200 pentru a urmari si a evalua efectul tratamentului in curs. 

Durata pentru Reevaluarea si Rescanarea Preventiva: 30 min, Pret: 175 RON (+TVA 19%)

Durata pentru Reevaluarea si Rescanarea Standard: 1h, Pret: 400 RON (+TVA 19%)

Durata pentru Reevaluarea si Rescanarea Avansata: 2h, Pret: 625 RON (+TVA 19%)

Reevaluarea si Rescanarea se recomanda dupa terminarea cu succes a fiecarui pachet de terapie de 4, 6 sau 8 saptamani. De asemenea, se pot face mai multe rescanari si reevaluari, la nevoie, de-a lungul perioadei de tratament.Cei care veti beneficia de acest serviciu ati trecut, cu siguranta, printr-o Consultatie si Scanare Medicala inainte de inceperea procedurilor de terapie. De data aceasta veti avea parte de acelasi tip de scanare, pentru a urmari evolutia sau efectul tratamentului efectuat, pentru a vedea de unde am plecat si unde suntem acum. Dureaza o ora, se folosesc aceleasi aparate si se urmeaza aceiasi pasi, insa costa mai putin, deoarece fisa si raportul medical personal sunt deja realizate.

1. Ca si data trecuta, Check Medical Sport (Scanarea Preventiva/Standard/Avansata) ne furnizeaza informatii pretioase despre starea voastra de sanatate. Cu ajutorul a 6 electrozi atasati pe corp, aparatul inregistreaza parametrii electrici ai organismului, din cap pana in picioare, intr-un proces simplu si complet automat. Daca rezultatele se abat de la graficul normal, este semn care indica o anumita disfunctie. Practic, dispozitivul localizeaza campurile de interferenta si dezvaluie pozitia lor intr-un grafic corporal. Astfel, profesionistii din domeniul medical si terapeutii obtin o imagine de ansamblu asupra starii de sanatate a pacientului, precum si sugestii pentru remedierea eventualelor dezechilibre. Check Medical Sport este ideal pentru persoanele care fac sport. Poate masura rezervele de energie si echilibrul acido-bazic, dar si alte date specifice activitatii sportivilor, pentru a-i ajuta sa atinga starea optima de antrenament.

2Global Diagnostics + Digisoft Digicon Pro(Scanare Standard/Avansata)

Este considerat un adevarat „asistent tehnic” care sprijina evaluarea starii de sanatate a pacientului in scop profilactic, dar si in scop recuperator. Cu ajutorul undelor electromagnetice, el testeaza toxinele din organism, nivelul radicalilor liberi, inflamatia celulara sau starea sistemului imunitar. In doar 8 minute, cat dureaza aceasta scanare, se obtin informatii clare asupra conditiei energetice a peste 540 de organe si 13 sisteme din corp. Sunt prelucrate date stiintifice, holistice, osteopatice si empirice. Pe baza rezultatelor, sistemul stabileste intensitatea optima a etapelor de tratament si ofera o terapie echilibrata cu frecvente prin microcurent si camp magnetic. Digisoft Digicon Pro - Farmacia digitala in clinica dvs sau terapia cu substante digitizate. Pentru vindecarea bolii si stabilizarea organismului, factorii care il impovareaza (toxine, alergeni, paraziti, virusi etc.) ar trebui, de asemenea, tratati sau eliminati. Deoarece stresul este un factor cheie in patogeneza, a fost dezvoltat sistemul Digisoft. Utilizand si dispozitivul de iesire asociat DigiCon Pro, substantele energetice pot fi acum utilizate pentru tratare.Pentru prima data, DigiSoft a reusit sa depaseasca principalele obstacole tehnice la digitizarea substantelor. Metoda speciala de inregistrare spectrala bioenergetica realizeaza o calitate speciala de 1 Hz - 2000 MHz. In plus, influentele campului magnetic asupra mediului si pamantului sunt excluse. Iesirea nu este facuta ca de obicei printr-o placa de sunet (in intervalul 20 Hz - 20.000 Hz), ci prin dispozitivul special de iesire DigiCon Pro cu un spectru de 1000 de ori mai mare. Acest lucru permite atingerea unor straturi mai adanci ale corpului si ar putea fi efectua o detoxifiere mai precisa.

Digisoft are 1000 de substante digitale care permit corpului sa primeasca o substanta buna sau sa elimine una negativa, de exemplu, alergie sau alte toxine, dar poate furniza si orice remediu homeopat din baza de date. Digisoft este o farmacie digitala cu atat de multe posibilitati de vindecare, pe care le transfera pacientului prin unde electromagnetice.

3. TW Cardio/Pulse (Avansata)

Inima nu bate in mod regulat. Intervalele dintre bataile inimii variaza, la fel si ritmul cardiac. Este normal, acest lucru aratand flexibilitatea organelor de a reactiona in mod corespunzator la stimuli externi si la provocari, cum ar fi stresul. Stresul este reflectat in sistemul nervos autonom si poate cauza un dezechilibru intre sistemul nervos simpatic si cel parasimpatic, ceea ce ar putea influenta puternic variabilitatea ritmului cardiac.

Analiza VRC are scopul de a determina parametrii potriviti, a stabili care e stresul psihic si fizic si a propune masuri adecvate pentru a optimiza starea de sanatate. In plus, prin interpretarea datelor evaluate, sistemul poate vedea starea curenta si varsta biologica a pacientului. TW Puls/Cardio determina 14 parametri potriviti pentru a identifica posibilele corelatii ale simptomelor de stres. In acelasi timp, utilizeaza un EKG profesional cu 12 canale pentru detectarea semnalelor. Cu doar un click, primim o imagine de ansamblu, repartizata pe trei coloane, in care se dezvaluie ce organe sunt echilibrate si care sunt suprasolicitate sau in stare de dezechilibru.

4. Bioscan SWA (Scanarea Standard/Avansata)

Este un dispozitiv atat de testare, cat si de monitorizare a terapiei. Contine si combina informatii din ingineria electrica, biofizica si informatica. In doar 90 de secunde, sistemul de analiza biocibernetica Bioscan SWA testeaza peste 250 de parametri prezentati in 31 de rapoarte. Dintre acestia: toxinele, vitaminele, mineralele si oligoelementele, metalele grele, sistemul imunitar, aminoacizii, pielea si carenta de colagen, bolile osteo-articulare, functionalitatea rinichilor si a plamanilor, bolile cardiovasculare&cerebrale, functionalitatea gastrointestinala, functia hepato-biliara si a pancreasului.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°