STIMULAREA METABOLISMULUI PRIN VIBRATII - PROELLIXE

Stimularea metabolismului prin vibratii este un serviciu ce foloseste dispozitivul Proellixe, o tehnologie cu vibratii oscilatorii ce stimuleaza metabolismul grasimilor - lipoliza - prin actiunea epinefrinei. Vibratiile oscilatorii ce activeaza contractia involuntara a musculaturii reprezinta cea mai noua inovatie in materie  de slabire, remodelare corporala, tonifiere musculara, tratament anticelulitic si drenaj limfatic.

Pret standard: 80 RON (+TVA 19%/2 sedinte

Masajul anticelulitic este unul dintre cele mai folosite programe ale acestei tehmologii.  Acest program vine cu beneficia precum tonifiere musculara, remodelare corporala, crestarea microcirculatiei periferice etc.

Acesasta tehnologie este create cu programe speciale pentru masaj anticelulitic si in sesiuni de doar 10 minute, de cateva ori pe saptamana, Proellixe ajuta la obtinerea unui trup armonios si tonifiat.

Cel mai rapid beneficiu al tratamentului cu Proellixe , care apare chiar la finalul celor 10 minute de antrenament de vibratii oscilatorii este activarea puternica a microcirculatiei. Tehnologia acestui aparat combate celulita prin dislocarea depozitelor de grasime subcutanta si mobilizarea tesutului adipos.

Ca urmare a deschiderii capilarelor de la nivelul dermului, pielea va capata un aspect sanatos si ferm, plin de vitalitate.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°