TERAPIE ACNEE REDUCEREA INFLAMATIEI & VINDECARE CICATRICI

Terapie Acnee este un serviciu dedicat tratarii acneei, afectiune dermatologica ce semnaleaza mari dezechilibre in organism.

Durata: 60 min.

Pret: 130 RON (+19% TVA)

Acneea nu este doar o afectiune dermatologica, nici o problema specifica adolescentilor. Apare si la adulti, fiind semnul unor dezechilibre in organism. Vorbim aici fie de anumite dereglari hormonale, fie de o supraincarcare cu toxine, de o imbacsire a limfei. Problema se trateaza din interior spre exterior, iar tehnologia germana TW Frequency McMakin e de mare ajutor. Opreste inflamatia aproape instantaneu, sprijina regenerarea mai rapida a celulelor si vindecarea ranilor.  De asemenea, previne formarea pustulelor, normalizeaza functia tiroidiana si ajuta la drenajul limfatic din zona adiacenta.

Sistemul Frequency McMakin este un aparat revolutionar cu spectru larg de actiune. Prin curentii si frecventele specifice, acest aparat ofera peste 120 de protocoale automate de terapie pentru tratamentul numeroaselor boli, leziuni, dureri si inflamatii. Obtine rezultate bune si in dureri de oase, de muschi, de articulatii, in boli pulmonare, migrene, endometrioza, dismenoree, zona zoster, ameteli, detoxifierea organismului si multe, multe altele. 

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°