TERAPIE ALOPECIE

Factorii genetici, schimbarile hormonale asociate varstei, problemele de sanatate, stresul, dieta sau anumite medicamente sunt principalele cauze ale caderii parului. Problema poate avea un impact psihologic major asupra celor afectati si, din pacate, leacul nu consta in sampoane „impotriva caderii parului”, nici in solutii miraculoase pentru scalp, cumparate de pe internet.

Durata: 50 min

Pret: 1250 RON + TVA

OFERTA SPECIALA (4 sedinte)  - 1000 RON+ TVA / sedinta, 2 sedinte cocktail antigaing Laennec si 2 sedinte PRP – pentru fata pentru pachetul de 4 sedinte, cate una pe saptamana. 

La Quantica720°, alopecia se trateaza in cabinetul medicului dermatolog, prin mai multe tehnici moderne, executate individual sau combinate in cadrul unui tratament complex. Concret, parul se poate regenera prin mezoterapie, dermapen, cocktailuri cu vitamine si/sau terapia vampir (PRP). Haideti sa le luam pe rand!

Cocktailul regenerator Laennec este un ser ce contine celule stem recoltate din placenta umana. Produs de o companie japoneza, serul are multiple beneficii: imbunatateste circulatia sangelui, are proprietati antiinflamatorii, stimuleaza productia de colagen, regenereaza scalpul si firele de par. Acest cocktail bogat in nutrienti este infuzat in derm cu ajutorul unui aparat cu ultrasunete.

Efectele serului cu celule stem sunt suplimentate de o a doua procedura numita mezoterapie. Un alt cocktail ce contine vitamine, aminoacizi si acid hialuronic se injecteaza in zonele pe care vrem sa le tratam. Iar de PRP, sau „terapia vampir” ati auzit cu totii. Este un tratament natural de reintinerire cu plasma recoltata de la pacient, imbogatita cu trombocite. Concret, se recolteaza o cantitate de sange, se proceseaza, se obtine plasma cu trombocite, care se reintroduce in tesutul cutanat. In cazul acesta, injectarile se fac la nivelul scalpului.

Tot pentru regenerarea parului putem folosi dermapen, sau microneedling, o terapie minim invaziva de stimulare a colagenului si revitalizarii scalpului. Tratamentul implica introducerea in piele a unui cocktail personalizat de vitamine, acid hialuronic si aminoacizi cu ajutorul unui dispozitiv cu mini-ace care patrund in piele la o adancime presetata. Pe langa introducerea in piele a valoroaselor substante, „mini-acele” produc „mini-leziuni” care stimuleaza capacitatea proprie de regenerare a pielii.

Aceste terapii personalizate se fac de doua ori pe saptamana in prima luna, apoi o data pe saptamana timp de 1-2 luni.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°