TERAPIE BOWEN

Terapia Bowen (Bowtech) este o metoda non-invaziva, de tratare holistica, bazata pe forta de auto-vindecare pe care o are organismul uman atunci cand este relaxat si in echilibru.

Durata: 60 min

Pret: 130 RON (+TVA 19%)

Pret oferta speciala: 990 Ron (+TVA 19%) 10 sesiuni

Terapia Bowen este o tehnica manuala, care a fost numita deseori “terapie manuala homeopata” pentru ca actioneaza holistic, prin activarea mecanismelor de autovindecare si resetare celulara proprii organismului.

O sedinta de Bowen cuprinde una sau mai multe proceduri, fiecare dintre acestea fiind compuse din cateva seturi de miscari, prin care terapeutul transmite semnale sistemului nervos, pe diferite locatii specifice ( tendoane, ligamente, muschi sau nervi).

Dupa ce sistemul nervos incepe sa regleze nivelul de incordare prezent in muschi pacientul este pregatit pentru urmatorul set de miscari.

Odata ce s-a realizat relaxarea totala a corpului, se activeaza abilitatea proprie organismului de a redresa orice problema a corpului si a mintii, prin readucerea acestora in stare de echilibru si armonie.

Terapia Bowen este potrivita si folositoare oricui,  avand efecte benefice atat in cazul persoanelor cu afectiuni cronice, cat si celor cu afectiuni acute.

Datorita faptului ca miscarile sunt delicate, este potrivita persoanelor de orice varsta, chiar si bebelusilor sau copiilor mici.

Poate veni in sprijinul persoanelor care depun un efort fizic constant fie la serviciu, fie in alte activitati cum ar fi sportivii de performanta.

Afectiuni in care terapia Bowen si-a dovedit eficacitatea:

 • Probleme scheleto-musculare si articulare (accidentari sportive, sciatica, umar intepenit, probleme la genunchi, luxatii ale gleznei, restrictie de miscare a gatului, dureri de spate, boli profesionale, etc)
 •  Afectiuni ale organelor interne (probleme la rinichi, ficat, vezica biliara, stomac si intestine, etc)
 •  Infertilitate, chisturi ovariene si fibroame uterine,
 •  Dezechilibre hormonale si emotionale,
 •  Stres si oboseala cronica,
 •  Migrene si dureri de cap,
 •  Afectiuni respiratorii, bronsite si astm,
 •  Boli ale sistemului imunitar,
 •  Sechele dupa accidente vasculare,
 •  Alergii, rinite,
 •  Enuresis (incontinenta nocturna la copii),
 •  Afectiuni neurologice

Este o terapie complementara, se adreseaza intregului corp, echilibrandu-l din punct de vedere fizic , psihic si energetic.

Nu este invaziva, nu are contraindicatii sau reactii adverse.

Terapia Bowen poate ajuta enorm in reducerea, pana la eliminarea stresului din viata noastra si revenirea la o viata dinamica, plina de frumusete si bucurie.

Tehnica Bowen este o terapie complementara, in sensul ca potenteaza si complementeaza tratamentele alopate, fara ca efectele sale sa fie influentate de acestea.

Mecanismele declansate de Bowen in cadrul sistemului nervos sunt foarte subtile, iar corpul continua sa lucreze cateva zile dupa sedinta. Din acest motiv, este ideal sa se evite alte terapii corporale cateva zile inainte si dupa sedinta Bowen, pentru ca reactia organismului la Bowen sa nu fie intrerupta.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°