TERAPIE CRANIOSACRALA

Terapia craniosacrala este o practica holistica de vindecare ce utilizeaza o atingere foarte usoara pentru a echilibra sistemul craniosacral in organism( oase, nervi, fluide si tesuturi conjunctive).

Durata: 45 min.

Pret: 205 RON (+TVA 19%)

Terapia craniosacrala este o tehnica terapeutica blanda, dar cu efecte puternice, parte a medicinei holistice, care vizeaza pacientul ca pe un tot unitar. Demistifica si ofera explicatii pentru multe fenomene fiziologice si sindroame clinice vizibile,dar inexplicabile.

Terapia craniosacrala este o metoda pentru detectarea si eliberarea dezechilibrelor existente in sistemul sacral cranian: creierul si maduva spinarii. Corectarea acestor degenerari poate ajuta la atenuarea unei game complete de disfunctii senzoriale, motorii sau neurologice. TCS ajuta, de asemenea, mecanismele de autocorectie ale organismului si joaca un rol vital in mentinerea mediului in care functioneaza sistemul nervos central.

In cadrul acestei tehnici, terapeutul isi foloseste mainile pentru a transmite energia catre pacient, de la o mana la cealalta. Astfel, energia redirectionata curge liber in tot corpul.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°