COLOR TERAPIA CU LUMINA HIPERPOLARIZATA

Terapia cu lumina hiperpolarizata este cea mai sigura, placuta si naturala metoda de tratament. Se foloseste atat in cazul adultilor, cat mai ales al copiilor si chiar bebelusilor, datorita faptului ca este nedureroasa, usor de utilizat si complet lipsita de efecte adverse.

Durata: 10-20 min

Pret sesiune: 107 RON (+TVA 19%)

Pret pachet - 4 sedinte: 350 RON (+TVA 19%)

Oferta Speciala 1 – 8 terapii cu frecvente prin microcurenti / 8 terapii cu biofrecvente camp magnetic – 990 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 2 – 4 terapii lumina hiperpolarizata / 4 detox spa / 4 chi machine – 350 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 3 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale / vaginale / autohemo minora - 550 RON  (+TVA 19%)

Oferta Speciala 4 Ozonoterapie - 5 insuflatii rectale / vaginale / autohemo minora + 5 injectii subcutanate / 5 insuflatii nazale - 990 RON  (+TVA 19%)

Cum functioneaza?

Medicina cuantica porneste de la ideea ca fiecare celula a corpului nostru are propria frecventa. Din cauza diferitelor afectiuni, frecventa celulelor se modifica, ceea ce perturba comunicarea biofotonica dintre ele. Lumina este energie si poate functiona, in acest caz, ca un adevarat medicament: restabileste frecventa si energia celulelor din zonele cu probleme, aducandu-le in starea naturala de sanatate. Nu este nimic SF! Terapia cu lumina hiperpolarizata este recunoscuta la nivel global si a obtinut numeroase premii internationale

Aparatul Bioptron, o inventie geniala a lumii medicale, poate fi setat sa selecteze si sa utilizeze o gama mare de culori, cu un spectru larg de lungimi de unda. Intins confortabil pe o saltea, lumina penetreaza tesuturile la un nivel superficial, dar suficient cat sa activeze celulele, circulatia sanguina locala si, astfel, sa stimuleze procesul natural de vindecare. Fiecare culoare emite o frecventa. Spre exemplu, lumina albastra lupta impotriva bacteriilor, a acneei vulgare sau a cuperozei, lumina rosie functioneaza ca un analgezic, fiind utilizata in tratamentul durerii, iar lumina alba are efect psihoterapeutic.

Ce trateaza?

In pediatrie, terapia cu lumina se foloseste ca tratament complementar in afectiuni dermatologice (eczeme, infectii cutanate, arsuri, plagi dupa traumatisme), neurologice, in tulburari musculoscheletice, in alergii, dureri si inflamatii, tulburari de alimentatie, scadere in greutate, ori in infectii ale tractului respirator superior. Este un tratament delicat pentru copii si, in plus, le stimuleaza sistemul imunitar, ajutand la recuperarea mai rapida dupa boala. Inclusiv bebelusii pot fi tratati cu lumina hiperpolarizata in caz de infectii candidozice, escare, iritatii de scutec, colici, eruptii cutanate sau pentru calmare. Mai multe studii clinice realizate pe nou-nascuti internati la terapie intensiva, care aveau diverse infectii venoase dupa injectii si afectiuni ale pielii, au demonstrat ca expunerea la unde de lumina, timp de 10 minute, de 3-4 ori pe zi, le-a imbunatatit raspunsul la tratament.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°