TERAPIE FIRE RESORBABILE

Liftingul nechirurgical cu fire resorbabile este un tratament de intinerire inovator, minim invaziv, fara perioada de recuperare si cu efecte ce se mentin 6-9 luni.

Numarul de fire folosite variaza in functie de nevoi.

Un singur fir costa 100 de lei, plus TVA

Pretul a 5 fire este de 420 de lei, plus TVA.

 Pretul a 10 fire este de 800 de lei, plus TVA.

In ce consta procedura

Cu ajutorul unui ac, se introduc in piele fire perfect compatibile cu tesutul uman, menite sa ridice pielea lasata de la nivelul fetei (pometi, sprancene, frunte, linie mandibulara), gatului, decolteului, dar si de pe restul corpului, in functie de nevoi (abdomen, brate). Firele nu se vad, nu se simt si, pe langa faptul ca ridica usor pielea flasca, in jurul lor este stimulata regenerarea tesutului si formarea de colagen nou. Procedura se face cu anestezie locala. Este simpla, rapida, total nedureroasa, nu lasa urme, vanatai sau cicatrici, eventual mici echimoze care se vindeca in 2-3 zile. Rezultatele sunt vizibile imediat si se imbunatatesc in timp. Cel mai spectaculos efect apare la 2-3 luni de la procedura, iar rezultatul se mentine pana la 9 luni.

Cui se adreseaza

Persoanelor cu pielea flasca sau celor care au mici asimetri, precum si tuturor celor care vor un aspect intinerit. Reduce ridurile perioculare, ridica pometii, colturile gurii, pielea in exces de la nivelul mandibulei, sprancenelor.

Avantaje si beneficii

Aceasta procedura nechirurgicala este sigura, naturala, inlocuind cu succes liftingul facial clasic, care implica bisturiu si perioada de recuperare. Intinereste, redefineste conturul fetei, reface tonusul si elasticitatea pielii, avand efect instant de lifting.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°