TERAPIE FRUMUSETEA PIELII

Terapie frumusetea pielii este un serviciu ce se alcatuieste din mai multe proceduri de readuc frumusetea, tineretea si sanatatea vibranta a pielii tale.

Pret pachet standard: 990 RON (+TVA 19%) / 12 sedinte/ 4 saptamani

Pe baza pachetului standard, specialistii nostri elaboreaza pachetele individuale, personalizate in functie de nevoile terapeutice ale fiecarui pacient.

Pentru o piele frumoasa si sanatoasa nu sunt suficiente cremele si lotiunile pe care le folositi acasa, la ingrijirea de zi cu zi. Exista metode mult mai eficiente de a va regenera pielea si a rezolva diverse probleme (acnee, piele incarcata sau cu aspect tern). La Quantica7200, folosim terapii cu frecvente, cu ozon, masaje si tratamente spa pentru echilibrarea hormonala si imbunatatirea aspectului pielii. Pachetele au o durata de 2, 4 sau 8 saptamani si includ:

O sedinta de anamneza cu Diagnose Bioscan SWA, un aparat cu unde scalare care diagnosticheaza starea organelor, a oaselor, a pielii, tesuturilor si mucoaselor, dezechilibrul nutritional, nivelul de vitamine, de minerale si de zahar din sange. Sunt 31 de teste care prezinta o imagine de ansamblu asupra starii voastre de sanatate. In functie de acestea, medicul concepe o schema de tratament.

Terapie cu lumina. Lumina cu spectru complet foton, cu penetrare profunda, ajunge la celule si trateaza de la piele si epiderma pana la celule, organe si sisteme. Beneficii: reduce ridurile, purifica porii, tonifica pielea si ii da fermitate.

Terapie cu frecvente si sunet. Utilizand dispozitive cu frecventa foarte sofisticate, prin microcurenti, putem imbunatati starea pielii lipsite de tonus.

Spa cu ozon. De zeci de ani, ozonul se foloseste in tot felul de terapii care trateaza o gama larga de afectiuni. Este miraculos, beneficiile sale fiind validate de intreaga lume medicala. Stimuleaza detoxifierea, creste gradul de oxigenare a tesuturilor, intareste imunitatea si activeaza mecanismele reparatorii din corp. La Quantica7200 folosim ozonul in cadrul hidroterapiei. Baile cu ozon ofera multiple avantaje: elimina murdaria din pori si curata pielea in profunzime, oferind efectele unui scrub, stimuleaza circulatia sangelui, detoxifierea pielii si drenajul limfatic.

Sauna cu infrarosu. Stimuleaza transpiratia, care este una dintre cele mai naturale metode ale corpului de a elimina toxinele. Prin comparatie cu sauna suedeza traditionala, sauna cu infrarosu elimina de 7 ori mai multe toxine. Acest lucru ajuta la purificarea pielii, care devine mai curata, mai fina, cu aspect sanatos.

Masajul. Este una dintre cele mai placute metode de tratament. Pe langa starea de bine de moment pe care o ofera, el stimuleaza circulatia sangelui si a limfei si faciliteaza patrunderea in piele a uleiurilor esentiale folosite.

Planul de nutritie cu un medic nutritionist. In functie de diagnostic si de nevoi, specialistul va intocmi o dieta personalizata, care sa realizeze o curatare a pielii din interior. Puteti achizitiona de la „Juice Barul” nostru formule de pulberi din care sa faceti acasa propriile mixuri pentru detoxifiere, energie si relaxare.

Rezerva acest serviciu

Afla mai multe despre competenta ta imunitara. Autovalueaza-ti sistemul imunitar raspunzand la cateva intrebari pe care ti l-am pregatit impreuna cu echipa noastra de medici.
Test autoevaluare imunitara
Ce spun pacientii nostri despre serviciile Quantica720°